LG G Pad 8.3 - újdonság a táblagépek piacán

2013.09.02| x
Címkék:

LG G Pad 8.3


Az új táblagép az IFA 2013 kiállításon mutatkozik be és az év végén kerül kereskedelmi forgalomba világszerte.

Az új táblagép az IFA 2013 kiállításon mutatkozik be és az év végén kerül kereskedelmi forgalomba világszerte.Az LG bejelentette G termékcsaládjának legújabb tagját, az LG G Pad 8.3 táblagépet. A 8 hüvelykes kategóriában az LG G Pad 8.3 az első táblagép, amely full HD felbontású érintőkijelzővel rendelkezik. Nagyméretű kijelzője ellenére az LG G Pad 8.3 elegáns és vékony, mindössze 8.3 mm, így egy kézben is kényelmesen elfér. Az LG a vásárlók visszajelzése alapján határozta meg a táblagép optimális méretét, ennek köszönhető a készülék kompakt kialakítása. A hordozhatóság terén tehát nem kellett kompromisszumokat kötni az LG G Pad 8.3 esetében, amelynek súlya mindössze 338 gramm, ami körülbelül egy újság súlyának felel meg. A belső tárhely 16 gigabájt, a hátlapi kamera 5 megapixeles, az előlapi 1.3 megapixeles, a hosszú üzemidőről a 4600 mAh-s akkumulátor gondoskodik.

Az LG G Pad 1920 × 1200 képpontos WUXGA kijelzője a hagyományos full HD kijelzőknél nagyobb felbontással kínál egyedi képminőséget, emellett az 1,7 GHz-es négymagos Qualcomm Snapdragon 600 processzor teljesít szolgálatot a táblagépben 2 gigabájt RAM társaságában. Az LG G Pad 8.3 funkciói teljes mértékben kihasználják a 8,3 hüvelykes (21.08 cm) full HD kijelzőt:

  • Slide Aside – a nyitott alkalmazások három ujjal félrecsúsztathatók a képernyőről, ami megkönnyíti a párhuzamosan futó feladatok kezelését
  • QSlide – akár három különböző alkalmazás is zavartalanul megjeleníthető ugyabban az ablakban, ami a nagy képernyőn különösen kényelmes
  • KnockON – a kijelzőn dupla koppintással a készülék be- és kikapcsolható

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az LG QPair alkalmazásnak köszönhetően az okostelefonra érkező hívások és üzenetek a G Pad-en is megjelennek. A felhasználók az LG G Pad 8.3 táblagépen egyszerűen válaszolhatnak ezekre az üzenetekre. Emellett a QPair alkalmazással a G Pad könnyedén csatlakoztatható más gyártók okostelefonjaihoz és táblagépeihez is (ajánlott operációs rendszer: Jelly Bean) A G Pad QMemo alkalmazásával készített jegyzetek a felhasználó okostelefonjára is menthetők, és bármelyik eszközről megoszthatók. Az Android 4.2.2 Jelly Bean rendszert futtató LG G Pad 8.3 2013 negyedik negyedévében jelenik meg a nagyobb piacokon, többek között Észak-Amerikában, Európában, Ázsiában és egyéb régiókban. Az árak a termék megjelenésekor lesznek nyilvánosak.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?