Mail for Exchange az Asha Touch mobilokra

2013.05.30| Nokia Conversations

Sokak kérését teljesítette a finn gyártó, az Asha Touch készülékekre ugyanis elkészült a Mail for Exchange program.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Sokak kérését teljesítette a finn gyártó, az Asha Touch készülékekre ugyanis elkészült a Mail for Exchange program. Figyelembe véve, hogy a Nokia Asha Touch modelljei mindig is híresek voltak a közösségi támogatásról, azonban nagyon hiányzott a Mail for Exchange. Az új program azonban támogatja a Nokia Asha 308, a Nokia Asha 309, a Nokia Asha 310, a Nokia Asha 311 modelleket, később pedig a listában még nem szereplő, de Asha Touch szériába tartozó készülékeket is. A Microsoft Exchange ActiveSync protokollt támogató Mail for Exchange letölthető a Nokia Store-ból ingyen, így a telefon könnyedén szinkronizálható a céges e-mailekkel, naptárral és kontaktokkal, tehát zsebben hordható az iroda. Az említett funkciókon kívül támogatást élvez még a Microsoft Office is, így szintén a Store-ból letölthető az Asha Touch készülékeket támogató Exitori Text és Editori Sheet Office program, mellyel megnézhetők és szerkeszthetők is Word dokumentumok és Excel táblázatok. A finn gyártó mintegy tízmillió Asha mobilt adott el 2012 utolsó negyedévében, főként a fejlődő országokban, a család két legújabb tagja a QWERTY-s Nokia Asha 210 és a teljesen érintőképernyőn Nokia Asha 501.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?