Már semmi sem állhat a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra okosórák útjába

2024.06.26| My Smart Price

A Samsung hamarosan piacra dobja a Galaxy Watch7 sorozatot. A vállalat bemutatja első Ultra okosóráját is – a Galaxy Watch Ultrát.

A Samsung Galaxy Watch7 sorozat a következő hónapban hivatalossá válik. A bemutató előtt a MySmartPrice csapata észrevette a Samsung Galaxy Watch7-et a 3C tanúsítási weboldalon. Emellett a Samsung Galaxy Watch Ultra is megszerezte a 3C tanúsítást. 

A Samsung Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra modelljei az SM-L315 és az SM-L705 számozást viselik. Mindkettő az órák LTE változata. A listázás szerint az EP-T1510 modellű töltőt használták a teszteléshez. Ez egy 10W-os töltő adapter, ami azt jelenti, hogy a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra is támogatja a 10W-os töltést.

Ez ellentmond a korábban az FCC listázásból származó információknak; a Samsung Galaxy Watch7 FCC listázása 15W-os gyors töltést támogatást fedett fel.

Samsung Galaxy Watch6 család

A pletykák szerint a Samsung következő Unpacked eseménye 2024. július 10-én kerül megrendezésre. Azonban a vállalat még nem erősítette meg az esemény dátumát. Az okosórák mellett a technológiai óriás várhatóan bemutatja a Samsung Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 készülékeket is. Várjuk a hivatalos részleteket és hamarosan további frissítéseket.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.