Megérkezett hazánkba az LG MINI GD880

2010.05.19
Címkék:

Már hazánkban is elérhetõ az LG MINI, amely minimalista kialakítása, kis mérete mellett teljes felhasználói élményt nyújt, okostelefon-funkciókkal. 

Már Magyarországon is elérhetõ az LG MINI, amely minimalista kialakítása, kis mérete mellett teljes felhasználói élményt nyújt, okostelefon-funkciókkal. A LG MINI a piacon elérhetõ legkisebb és legkeskenyebb mobil a 3,2 colos érintõkijelzõs telefonok között. A mindössze 10,6 mm vastag készülék karakteres fémbetétekkel és az LG-tõl már megszokott gombok nélküli elõlappal készült, az edzettüveg-borítás pedig megóvja a készüléket a karcolásoktól. Az érintõképernyõ 16:9-es (480 x 854 pixeles) képarányt nyújt, a káva mérete csupán 3,8 mm.

Az LG MINI a világ elsõ olyan zárt operációs rendszerû mobiltelefonja, amely háromirányú szinkronizálási lehetõséget kínál az LG Air Sync technológia révén. Az LG MINI így vezeték nélkül szinkronizálja az adatokat a számítógép, a web és a telefon között. Így egyszerûen tárolhatjuk, és érhetjük el a legfontosabb adatainkat. Ha netán otthon felejtjük az LG MINI-t a PIM (személyes információkezelõ) szinkronizálásnak köszönhetõen a számítógépen és az interneten elérhetõ marad a telefonkönyv tartalma, a jegyzetek és a naptárbejegyzések. A szinkronizálást követõen a MINI internetes keresõje a számítógépen a 100 legtöbbet látogatott weboldal címét is látja, így ott folytathatjuk a keresést, ahol abbahagytuk.

Az LG új On Screen Phone alkalmazás a telefon kezelõfelületét a számítógép képernyõjén jeleníti meg, így a fájlok a telefonról közvetlenül áthúzhatók a számítógépre. Csupán egy jobb kattintással, adatkábel nélkül átvihetõk a kedvenc fényképek az LG MINI fotógalériájába és fordítva, vagy egyszerûen beállíthatók a telefon háttérképeként. Az LG MINI a közösségi hálózati szolgáltatásokat – a Facebookot és a Twittert - integrált funkcióként kínálja, így egyszerûen tarthatjuk a kapcsolatot a barátokkal, új bejegyzéseiket pedig a névjegyzékben neveik mellett is láthatjuk. A fényképek egyetlen mozdulattal megoszthatók a Facebookon vagy a Twitteren csupán az oldal kiválasztásával, a többi lépésrõl már a telefon gondoskodik.

A MINI push email rendszerrel rendelkezik, ezért anélkül, hogy folyamatosan ellenõriznünk kellene a levelezõ fiókunkat, minden új levélrõl értesülünk. A Gmail-en kívül többek között a Microsoft Exchange programmal is kompatibilis telefon az új küldeményeket azonnal egy kis ablakban mutatja, és a legtöbb csatolmányt is meg tudja nyitni.

Az LG MINI maximális webélményt nyújt Phantom böngészõjével. A Webkit szabványoknak megfelelõen támogatja a HTML5 szabványt, és így az összes Google alkalmazás (Gmail, Google Naptár, Google Térkép) ugyanolyan sebességgel futtatható a telefonon, mint az asztali PC-n. A legismertebb videómegosztó fanatikusai Flash és Java támogatással kedvenc videóikat is nézhetik. A telefon egy sor internetes funkcióval színesíti és egyszerûsíti a netezést.

A Touch-to-zoom a nagyításkor a kért részt egy külön ablakban nagy felbontásban mutatja, míg az Intelligens nagyítás (Intelligent Zoom) vízszintes görgetéskor a képernyõ méretéhez optimalizálja a weboldalakat. A Másolás és Beillesztés (Copy&Paste) funkcióval egy kattintással másolhatók a webes tartalmak a mobilról küldendõ levelekbe és SMS-ekbe. Miközben videót vagy weboldalt nézünk, a kamera gomb lenyomásával elmenthetjük azt a Képernyõmentés (Screen Capture) funkcióval. A telefon automatikusan tárolja a képet a galériában a weboldalak linkjével, így az késõbb is elérhetõ.

Az LG MINI a legfejlettebb S-Class kezelõfelülettel, 5 megapixeles kamerával, MP3-lejátszóval és FM-rádióval felszerelt, valamint támogatja a Wi-Fi kapcsolatot, a 7,2 Mbps HDSPA-t és az A-GPS-t. A készülék hazánkban elõször a T-Mobile hálózat üzleteiben kapható, ajánlott fogyasztói ára 79 900 forint.



 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?