Megérkeztek az új OnePlus 13 részletei: Íme, amit eddig tudunk

2024.06.11| GSM Arena

Megérkeztek az első részletek a várva várt OnePlus 13-ról, amely számos izgalmas újítással készül meghódítani a technológiai piacot.

A technológiai világ újabb izgalmas hírekkel gazdagodott a múlt héten, amikor is Kínából kiszivárogtak néhány részlet az OnePlus 13 kamera beállításairól. A Digital Chat Station, az információk megbízható forrása, most újabb részletekkel tért vissza a készülék pontos érzékelőivel kapcsolatban.

Az új információk szerint a OnePlus 13 fő kamerája egy Sony LYT808-as érzékelőt fog alkalmazni. Az ultraszéles és a 3x-os periszkópos zoom kamerák esetében pedig az IMX882-es szenzort fogják használni. Ez azt jelenti, hogy mindhárom kamera 50 MP-es felbontással fog büszkélkedni, ami némi változást jelent a korábbi OnePlus 12 modellhez képest. A teleobjektív kevesebb pixelt kap, míg az ultraszéles néhány pixellel többet, ami remélhetőleg jobb minőségű felvételeket és videókat eredményez.

OnePlus 12 és az újítások

Az OnePlus 13 számos egyéb újdonsággal is érkezik, amelyek között kiemelkedik a 6000 mAh-s akkumulátor, a Snapdragon 8 Gen 4 chipkészlet, valamint a kijelzőbe épített ultrahangos ujjlenyomat-érzékelő. A készülék új kamerasziget kialakítást is kap, amely még modernebb és elegánsabb megjelenést biztosít majd.

Mikor lesz hivatalos?

A pletykák szerint az OnePlus 13 az év vége felé lesz hivatalos, legalábbis a kínai piacon. A nemzetközi modell megjelenése azonban kicsit későbbre várható. Az új készülék bevezetése nagy várakozásokkal teli, hiszen az előző modellek sikerei után az újítások és fejlesztések minden bizonnyal tovább növelik a OnePlus rajongótáborát.

Az OnePlus 13 tehát ígéretes fejlesztésekkel és újításokkal készül meghódítani a technológiai piacot. Az izgalmas részletek alapján már most sokan várják a készülék hivatalos bemutatását, hogy testközelből is megtapasztalhassák az új kamerák és funkciók előnyeit.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

2019.12.31
| (x)
A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?
Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

Olyan olcsó a Redmi Note 8T, hogy csak kettőt vehetsz

2020.01.07
| (x)
Akciós a kínai gyártó egyik nagy sikerű modellje, eszméletlen jó áron szerezhető be a Redmi Note 8T.
A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Jön, jön, jön… az iPhone 9!

Jön, jön, jön… az iPhone 9!

2019.12.10
| Phone Arena
Az Apple következő okostelefonja az iPhone 9 lesz. Nem, nem vicc és nem tévedés.