Megújul a Google Maps

2021.02.08| XDA Developers

Átláthatóbb, könnyebben kezelhető és letisztultabb felületet kap a Google térképszolgáltatása.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Google Maps már jó ideje sokkal több annál, minthogy időben eljussunk segítségével A-ból B pontba. Megmondja, hol vannak éttermek bizonyos ételekkel, hol lehet szórakozni (oké, nem most) és még sok mást is.

Az XDA tudomására jutott, hogy a Google új megjelenést tesztel a Térkép alkalmazásban, amely az útvonalopció képernyőjének tetején található fehér sávot felváltja a felhasználó kiindulási helyével és céljával. A különböző közlekedési módokat jelző ikonok, mint például a vezetés, a tömegközlekedés, a gyaloglás, a kerékpározás és mások, már eltűntek a cél mezőből, ezek az opciók megtalálhatók a kijelző alsó felébe áthelyezett görgethető listában.

Minden közlekedési mód megmutatja, hogy a felhasználók mennyi idő alatt érik el céljukat az adott mód használatával. Az "Érkezés" gomb lehetővé teszi, hogy a felhasználó meghatározott időpontot állítson be az utazás megkezdéséhez, és az "Opciók" gomb valószínűleg útvonalakat kínál az autópályák, útdíjak, kompok stb. elkerülésére.

Az új felhasználói felület megkönnyíti a navigációs app felhasználói számára, hogy megnézzék az útvonaluk idejének különbségét a használt közlekedési módtól függően. Az új útválasztási felület jelenleg tesztelés alatt áll, ezért ne keresd a telefonodban egyelőre!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?