Melyik a jobb? iOS 8 vs iOS 9 (videóval)

2015.09.21| BGR
Címkék:

Apple

,

iOS 9

,

iOS 8


Az Apple végre kiadta a régóta várt iOS 9 mobil operációs rendszert, amely számos fejlesztést és hibajavítást tartalmaz az új funkciók mellett.

A cupertinoi cég jobb felhasználói élményt és teljesítményt ígér a régebbi készüléket használók számára, valamint a jobb optimalizáció miatt hosszabb üzemidőt kell, hogy biztosítson az iOS 9. Az EverythingApplePro YouTube csatorna telepítette az új OS-t az Apple iPhone 4s, az Apple iPhone 5, az Apple iPhone 5s, az Apple iPhone 6 és az Apple iPhone 6 Plus készülékekre és több teszten hasonlították össze az azonos modelleket a régebbi, iOS 8.4.1 verziószámú rendszerrel. Minden modellen teljesen friss telepítésű iOS fut és összehasonlításra került a boot idő, az alkalmazások megnyitásának ideje, szintetikus tesztek eredményei és a Wi-Fi gyorsasága is.

Ahogy az várható volt, az iOS 9 OS sokkal jobban, simábban működik az újabb készülékeken, ám meglepő módon több esetben az iOS 8.4.1 mégis gyorsabb az új verziónál, érdemes ezt megfigyelni az iPhone6 és 6 Plus esetén. Ez sajnos annyit jelent, hogy az Apple iPhone 4s esetében az iOS 9 sem hozza meg a várt áttörést, a teljesítmény továbbra is elmarad az elvárttól, amelyért a felhasználók elég régóta panaszkodnak. Szintén meglepő hír, hogy a GeekBench teszteken jobban teljesít a régebbi OS – a 2014-es modelleken is – mint az új változat. A teljes, közel kilenc perces összehasonlítás a lenti videón tekinthető meg. Természetesen aki már frissített, de nem jött be neki az iOS 9, az továbbra is élhet a downgrade lehetőségével.

 További friss Telefongurus hírek erre!



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?