Melyik ital kaphatná meg a nyár ginje titulust?

2023.06.12
Címkék:

Ebben a cikkben a nyár ginje titulust joggal kiérdemlő különleges alkoholos italt keressük.

Vagyis megnézzük közelebbről, hogy milyen karakterisztika és összetétel kapcsán lehet ezt a címert bármelyik brandre aggatni.

Képzeletbeli utazást teszünk tehát a nyári időszakban keresett italok választékában, kiemelve azokat az aromákat és összetevőket, amelyekre az ember leginkább vágyik a tikkasztó kánikulában.

Mitől lesz egy ital tökéletes választás a nyári időszakban?

Abból érdemes kiindulni, hogy mire is vágyik az ember a nagy forróságban. Frissességre, üdítő gyümölcsösségre, ami akár némi savassággal is megfejelhető. Éppen ezért tökéletesen megteszi, ha bármely ital nyári ízvilágot reprezentáló kiadása kerül a poharunkba.

Például az iDrinks gin menüpontjában található egy-egy elismert brandről is szó lehet. Külön előnynek számíthat, ha egy alapból is prémiumkategóriát jelentő gyártó a nyári ízek szerelmeseinek limitált kiadással készül a legforróbb évszakra.

Vagyis a minőség csodás egyediséggel találkozhat. Ami akkor jelenthet elsöprő élményt, hogyha a hagyományos gin íz mellett a bogyós gyümölcsök zamatát is sikerül megalkotni, adott esetben fűszeres és gyümölcsös ízt létrehozva egyszerre. 

Van is egy tippünk a nyár ginje titulusra

A szóban forgó brand kitalálása Neil Everitt és Bob Fowkes munkásságához köthető, akik két barátjukkal karöltve álmodtak egy merészet. Azt mondták, hogy ők bizony szakítanak a boróka középpontú ginek trendjével.

Emiatt is lett aztán olyannyira egyedülálló a Brockmans Original gin. Amiben eleve nem akármilyen élményt kínál a belga és spanyol mandula, a citromhéj, a bolgár koriander és a norvég szeder jelenléte.

Sőt, ezt az egyébként kiválóan egyensúlyozott ízkavalkádot sikerült még megtoldani egy speciális nyári kiadással. Amely a citromhéj pezsdítő aromáinak köszönhetően még inkább nyerő választás lehet a tengerparti sétányokon, teljessé téve az élményt, amit a mandula keserű zamata helyez még magasabb polcra.

Még néhány érdekesség

Belgiumból érkező angelikagyökér, az írisz virágának gyökere, kasszia fahéjfakéreg. Az ember tényleg csak kapkodja a fejét, amikor a különleges alkotóelemek felsorolásával találkozik a nyár ginje kapcsán.

Amiből bizony a borókabogyó sem maradhatott ki, elvégre ez adja a gin jellegzetes illatát és ízjegyeit. De akad még a tartalmat tekintve szerecsendió, rozmaring, narancs és koriander jegyekből is. Ennélfogva valóban tökéletes nyári kiadás született, ami alkalmas arra, hogy valaki akár tisztán fogyassza, vagy pedig koktélok alapjaként.

A frissítően elsöprő élmény borítékolható, legyen a fogyasztás apropója akár egy kellemes nyári party, akár egy hűsítő kortyolás valamelyik tengerparti pálmafa árnyékában.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?