Mennyire jól működik ez a kémalkalmazás a legújabb Poco F5 Pro telefonon?

2023.05.29
Címkék:

Ebben a cikkben megosztom a tapasztalataimat arról, hogy az Xnspy mennyire jól teljesít a Poco F5 Pro-n, és hogy érdemes-e megvenni.

A kémkedő alkalmazások olyan eszközök, amelyekkel bármely mobiltelefonra betekintést nyerhetünk anélkül, hogy fizikailag hozzáférnénk. Ismerősen hangzik? Lehet, hogy a kémkedő alkalmazásokat mobiltelefon-figyelő vagy nyomkövető alkalmazások néven ismeri, de mélyen belül mind ugyanazok, és hasonló funkciókat látnak el.

Az ilyen alkalmazások piaca tele van, és ha rákeres az etikus telefon hacker szoftverre, a kémalkalmazások hosszú listája jelenik meg Ön előtt. És ekkor az egyik kérdés, amit minden ember feltesz magának, az, hogy "Mindegyik legális?".

Nincs jobb módja ennek kiderítésére, mint a saját használatuk. Bár ezek mind fizetős alkalmazások, és nem érhetőek el semmilyen alkalmazásboltban, nehéz lehet bárki számára, hogy megszerezze az összes alkalmazást, és megtudja, hogy jól működnek-e vagy sem.

Úgy döntöttem, hogy kipróbálok és tesztelek néhány vezető alkalmazást, hogy kiderítsem, tökéletesen működnek-e minden telefonon, ahogy állítják, vagy csak pénzkidobás.

A Hoverwatch, a Flexispy, az Eyezy, a Cocospy és az Xnspy segítségével kezdtem, és úgy döntöttem, hogy tesztelem őket a legújabb készülékemen, a Poco F5 Pro-n. A készüléket a következőkkel indítottam el Android v13, és sajnos az összes alkalmazás kompatibilitási hibát mutatott a készüléken, kivéve egyet, az Xnspy-t.

Ebben a cikkben megosztom a tapasztalataimat arról, hogy az Xnspy mennyire jól teljesít a Poco F5 Pro-n, és hogy érdemes-e megvenni.

Xnspy telefon hacker szoftver

Xnspy egy mobiltelefon-megfigyelő alkalmazás, amely nyomon követi a készülék tevékenységét, és biztonsági másolatot készít mindenről, ami rajta elérhető, beleértve a fényképeket, videókat és dokumentumokat. Ez az alkalmazás folyamatosan tájékoztatja Önt arról, hogy mit csinál a készülék felhasználója, milyen alkalmazásokat használ, mennyi ideig használ egy adott alkalmazást, milyen helyeket látogat meg a legtöbbször, és mi történik körülötte.

Talán meglepődne, hogy ez hogyan lehetséges egy alkalmazás segítségével, ezért nézzük meg alaposan.

Először is lássuk, hogyan szereztem meg az alkalmazást. Nos, ahhoz, hogy hozzájusson az alkalmazáshoz, előfizetési csomagot kell vásárolnia. Meglepetésemre az Xnspy ugyanolyan funkciókat és funkciókat kínál elfogadható áron, mint a többi alkalmazás, amelyet megpróbáltam telepíteni a Poco F5 Pro készülékemre.

A fizetés után kaptam egy e-mailt az Xnspy hivatalos e-mail címéről, amely tartalmazta az APK letöltési linket, egy útmutatót, amely emlékeztet az alkalmazás feltételeire és irányelveire, valamint a hitelesítő adatokat.

Követtem az utasításokat, és megnyitottam a linket a Poco F5 Pro böngészőjében, amely közvetlenül a letöltési oldalra vezetett. A fájl mérete mindössze 2,5 MB volt, és azonnal letöltődött. Miután a letöltés befejeződött, rákattintottam, és az alkalmazás telepítése megkezdődött.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Mielőtt befejezné a telepítési folyamatot, az Xnspy alkalmazás néhány beállítás elvégzését kéri, például az értesítési opció be- és kikapcsolását, valamint az alkalmazás lopakodó üzemmódba helyezését. Én az alkalmazás minden aspektusát ki akartam próbálni, ezért bekapcsoltam az opciókat. A telefonon csak néhány fájl volt elérhető, így az adatok átvitele a műszerfalra csak néhány másodpercig tartott.

Hogyan működik az Xnspy?

Az Xnspy egy felhőalapú alkalmazás. A háttérben fut, folyamatosan rögzíti a telefonon végzett műveleteket, és elmenti azokat a műszerfalon. Ez egy használatra kész online portál, amelyhez bárhonnan hozzáférhet, ha egyszerűen bejelentkezik a felhasználói fiókjába. Nincs szükség a telefonhoz való fizikai hozzáférésre. Minden látható a műszerfalon.

Az alkalmazás felhasználói felülete nagyon intuitív, és úgy lett kialakítva, hogy a felhasználó számára ugyanazt az élményt nyújtsa, mintha magát a telefont használná. Az összes funkció szisztematikusan, sorban van felsorolva, és csak egyetlen kattintás szükséges bármelyik funkcióra a vonatkozó rögzített adatok megtekintéséhez.

Az Xnspy hozzáférést biztosít minden funkcióhoz a Poco F5 Pro felhasználók számára?

Mint korábban említettük, bár az Xnspy egy költségvetés-barát alkalmazás, minden szükséges funkciót biztosít. Az alkalmazás telepítése után a Poco F5 Pro-ra, minden funkciót teszteltem. Beszéljük meg, hogyan működnek a Poco-n:

  • Közösségi médiafigyelés: Ez a funkció tartott a legtovább, amíg az összes ajánlatát teszteltem. Mivel ez egy új készülék volt, órákba telt, amíg telepítettem rá a közösségi média alkalmazásokat, és elvégeztem rajtuk néhány tevékenységet, hogy lássam, az alkalmazás az ígéretének megfelelően rögzíti-e a műveleteket.

Az eredmények pedig kiemelkedőek voltak, mivel az alkalmazás minden tevékenységet rögzített az Instagramon, a Tinderen, a Snapchaten, a TikTokon és a Facebookon.

  • Keylogging: Az Xnspy keylogging funkciója nagyon okos. Az eszközön végrehajtott összes billentyűleütést rögzítette.
  • GPS helymeghatározás: Mi mást várhat még egy olyan alkalmazástól, amely folyamatosan tájékoztatja Önt a telefonja helyzetéről? Akár elveszíti, akár ellopják, az Xnspy a műszerfalon közli az aktuális és a korábban meglátogatott helyszíneket.
  • IM Chat Monitoring: Először azt gondoltam, hogy ha az Xnspy közösségi médiafigyelést biztosít, akkor mit jelent ez a funkció? Nem ebbe a kategóriába tartozik? De miután beléptem a műszerfalon, megtudtam, hogy ez a funkció nyomon követi a közösségi média alkalmazásokon kívül telepített IM-alkalmazásokat, például a WhatsApp, a Kik, a Line, a Skype és a Telegram.
  • Szöveges üzenetek és e-mail: Bár a szöveges üzenetek a legrégebbi módszer a szavak megosztására, még ma is aktuálisak. A funkció ellenőrzése során az Xnspy minden üzenetet és e-mailt rögzített. Még a bizalmas e-mailjeimet is rögzítették. Tehát ha elveszít egy fontos beszélgetést, csak Xnspy azt!
  • Internet böngésző előzményei: Az Xnspy ezen funkciója lehetővé teszi a telefonon lévő internetes böngésző előzményeihez való hozzáférést. Még ha az előzmények törlődnek is a telefonról, az Xnspy műszerfalán elmentve maradnak. Sőt, az alkalmazás lehetővé teszi a könyvjelzők megtekintését is.
  • Környezeti felvétel: Hogy őszinte legyek, ez a funkció egy kicsit csalódást okozott nekem. A felvétel során a sípoló hang elvonja a hallgató figyelmét, és néha egy-egy fontos pontról lemarad.
  • Távoli hozzáférés: Mi van, ha valahol elfelejtette a telefonját, vagy elveszett? Az első dolog, ami eszébe jut, hogy "Mi történik, ha valaki kinyitja a telefonomat, és hozzáfér a rajta lévő adatokhoz?".

A távoli hozzáférés funkció lehetővé teszi a telefon távoli zárolását, törlését, valamint be- és kikapcsolását a műszerfalon néhány kattintással.

Mi a legjobb jellemzője Xnspy

Bár az Xnspy telefonos hacker szoftver minden funkcióját úgy fejlesztették ki, hogy a felhasználók számára prémium szintű megfigyelési élményt nyújtson, van egy funkció, amely a legjobban tetszett - a billentyűzetrögzítés.

Az Xnspy billentyűzetfigyelő funkciója nagyon hatékony, mivel mindent rögzített, amit a telefon billentyűzetén beírtam, beleértve a közösségi médiaalkalmazásaim felhasználóneveit és jelszavait is. Egy másik funkció a geofencing. Ez nagyon hasznos a következőkben a biztonság garantálásában a készülék felhasználójának biztonságát, mivel minden alkalommal, amikor a készülék belép a kiválasztott körzetbe, vagy elhagyja azt, riasztásokat küld.

Meg kell fontolnia Xnspy a kémkedés igényeinek?

A válasz igen. Az Xnspy tapasztalt fejlesztőkből álló csapata folyamatosan fejleszti az alkalmazást, hogy a felhasználó számára hibátlan megfigyelési élményt nyújtson. Ezenkívül az alkalmazást gyakran frissítik és tesztelik a hibák tekintetében, ami a fő oka annak, hogy képes volt jobban teljesíteni, mint más kémalkalmazások és monitorozni Poco F5 Pro-t probléma nélkül.

Az Xnspy-t úgy tervezték, hogy bármilyen operációs rendszerrel konfigurálható legyen anélkül, hogy túlterhelné a hardvert. Emiatt a telefonján nem lesznek hardver- vagy szoftverproblémák, még akkor sem, ha az alkalmazás folyamatosan fut a háttérben.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    A Poco új csúcsmobilja a Galaxy S22 processzorával hódít

    A Poco új csúcsmobilja a Galaxy S22 processzorával hódít

    2023.05.10
    | Android Central
    Megérkezett a Poco F5 Pro Snapdragon 8+ Gen 1 chipkészlettel, a normál, szintén erős modell mellett.
    Megjelent a Honor 90 és a Honor 90 Pro

    Megjelent a Honor 90 és a Honor 90 Pro

    2023.05.31
    | Android Central
    A Honor legújabb zászlóshajó szériája Kínában debütált, a globális megjelenés később várható.
    19 perc alatt tölt fel az új Redmi K60 Pro

    19 perc alatt tölt fel az új Redmi K60 Pro

    2023.01.03
    | Playfuldroid
    Európában valószínűleg a Poco márkaneve alatt fog megjelenni a Redmi K60 Pro Snapdragon 8 Gen 2-vel és 120W-os gyorstöltéssel.
    Ha 5G telefonja szerepel ezen a listán, akkor mielőbb telepítenie kell az összes frissítést!

    Ha 5G telefonja szerepel ezen a listán, akkor mielőbb telepítenie kell az összes frissítést!

    2023.12.11
    | Phone Arena
    Szingapúri egyetemi kutatók fedezték fel, hogy sebezhetőséget találtak a Qualcomm és a MediaTek által gyártott 5G modemekben, így 714 5G telefon nyitva maradt az úgynevezett "5Ghoul támadás" előtt.