Mentes tejszín laktózintoleranciásoknak

2023.06.20
Címkék:

Manapság laktózérzékenység esetén sem kell lemondanunk a finom kávéról, amelyhez természetesen tejszínt is adhatunk plusz élvezeti faktorként.

Ahogyan finom süteményeket is gond nélkül készíthetünk, hiszen elérhetők laktóz-, sőt még cukormentes habalapanyagok is. 

 

Miért szeretjük annyira a tejszínt? 

 

Krémesebbé, lágyabbá varázsolja kávénkat, egyesek még a teájukba is tesznek plusz összetevőként, csupán egyéni ízlés kérdése. Ha esetleg felmerül a kérdés bennünk, hogy mégis milyen módon juthatnánk hozzá a legegyszerűbben egy mentes változathoz, máris mutatjuk a megoldást! Például a MamaVita webshop tejszíneinek kínálatából elérhetünk bio tejszínt, laktóz- és cukormentes alternatívát egyaránt. 

 

Egy igazi Jolly Joker a Hulala cukor-, glutén- és laktózmentes habalapanyag, amely ezenfelül növényi termék is. Bevethetjük főzéshez, sütéshez, vagyis a határ a csillagos ég! Felhasználhatjuk tésztaételekhez, húsokhoz, desszertekhez. Sőt, széles körű felhasználása mellett az alkalmazási módja is sokszínű, ugyanis melegen, hidegen is bevethető, de akár forralhatjuk is. Kedvünkre ízesíthetjük, hogy egyéni ízlésvilágunkhoz tökéletesen passzoljon a végeredmény. 

 

A kérdést megválaszolva nem csupán az íze kedvéért szeretjük, hanem az általa kínált eredmény sem elhanyagolandó szempont. Az ételeink és italaink finomabbak, krémesebbek, lágyabb állagúak lesznek és még sorolhatnánk! 

 

A vérbeli konyhatündérek otthonában egészen biztos, hogy be van spájzolva tejszínből, na meg persze a kávéimádók háztartásában is valószínűleg fellelhető.

Nem kell megalkudnunk ételérzékenység esetén sem!

 További friss Telefongurus hírek erre!

 

Ma már szerencsére nem akadály, ha valamilyen intoleranciára derül fény, mivel az étrendváltás könnyebben megoldható hála a bőséges választéknak. Ezek a “helyettesítő” termékek nyugodtan alkalmazhatók, miközben mi sem érzékeljük drasztikus változásnak az étrendbeli módosítást. 

 

A “teljes mértékben kiiktatás”, durva megvonás helyett csupán “lecseréljük” a tiltólistás élelmiszereket, s így van ez a tejszín kapcsán is. Nem kell kiiktatnunk életünkből, elegendő egyfajta mentes alternatívára váltani, és a szervezetünkre is vigyázhatunk, véget vethetünk a kellemetlen panaszoknak is, melyet a hagyományos összetevők fogyasztása okozott, s így mindenki nyerhet. Ugyanúgy ehetünk finom desszerteket, hiszen a mentes alapanyagok lehetőséget teremtenek minderre. 

 

Életmódváltás és tudatos alapanyag-választás

 

Napjainkban nem az a kihívás, hogy találjunk mentes, netán biotermékeket, amelyekkel megvalósíthatunk egy szervezetünknek ideálisabb, egyéni rendellenességeinkhez igazított étrendet. 

 

A nehézséget inkább az okozza, hogy végleg leszámoljunk a tévhitekkel a mentes élelmiszerekkel, alapanyagokkal és megszorításokkal kapcsolatban. Ugyanúgy finomak, táplálóak, sokrétűen felhasználhatóak. Ugye, milyen jól hangzik? 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?