Milyen a Galaxy S8 képernyős gombja?

2017.02.21| Phone Arena

A Samsung Galaxy S8 ténynleg felhagy a fizikai gomb használatával az előlapon.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

 

Friss fotón tekinthetjük meg az állítólagos Galaxy S8 okostelefont, méghozzá működés közben. A képen látható prototípus/koncepció abszolút megfelel a korábbi pletykáknak, miszerint nincs fizikai home és érintés-érzékeny gomb sem az előlapon, helyette a mérnökök teljesen más megoldást részesíthetnek előnyben. A kijelző edge-to-edge kialakítás kapott figyelemreméltó lekerekítéssel és a szükséges szenzoroknak kivágással a megjelenítő felett. Ezek között található az előlapi kamera és az írisz szkenner is, amelyet imádni fognak a felhasználók, legalábbis ha a Samsung Galaxy Note 7-ben is megtalálható (volt) változatot vesszük alapul.

Ez az első eset, hogy láthatjuk a nagyon várt „kijelzőbe épített” gombokat. Természetesen a vissza gomb továbbra is ettől jobbra található, ahogy ez a Samsungnál hosszú évek hagyományát jelenti. Megfigyelhető az App edge interfész a képen a megjelenítő szélén, itt számos app gyorshívó és más hasznos funkció érhető el, valamint az Always-On Display-t sem hagyja ki a gyártó.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?