Mindenre is jó tablet a Chuwitól

2018.10.02| (x)

Alig pár napja jelent meg, máris akciós a Chuwi Hi Pad táblagép, amely kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az újdonság, a Chuwi Hi Pad kifejezetten jó hardveres felszereltséggel rendelkezik, a MediaTek X27-es processzorához Mali T-880-as grafikus megjelenítőt, valamint 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájt – akár további 128 gigabájtos microSD kártyával bővíthető – tárolót pakolt a gyártó, mindezt pedig Android 8.0 alapokon érhetjük el. A Hi Pad megjelenítője 10.1 colos, full HD+ felbontású, 1920×1200 pixel, így kifejezetten pörgős összeállítást kapunk.

A Chuwi új tabletje teljes mértékben fém házzal rendelkezik, amely mindössze 8 mm vastag, az értékeihez képest kifejezetten kompakt és könnyű lett kategóriájában a maga 750 gramm tömegével, így aki este ezen nézne filmet vagy játszana, nem kell aggódnia, hogy rögtön kitámasztót keressen mellé.

Az extra tudást kétcsatornás Wi-Fi, SIM kártya foglalat (!), Bluetooth 4.0, az elő- és a hátlapon egyaránt 5 megapixeles kamera, valamint egy 7000 mAh-s akkumulátor jelenti.

A Gearbest kínálatában a Chuwi Hi Pad tablet most alig 145 dollárt kóstál húsz százalék kedvezménnyel, tehát 41 ezer forintba kerül, ehhez pedig kérhető áfamentes szállítás is természetesen tíz dollár felárért. Ritkán kapni minőségi terméket és valóban helytálló tudást ennyire olcsón. Érdemes gyorsan dönteni, ugyanis már csak pár óra maradt az akciós árú készletből!

 

 



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.