Mit tegyek, ha az iPhone letiltott és nem csatlakozik az iTunes-hoz?

2023.07.21| (x)
Címkék:

Egy ilyen helyzet rendkívül frusztráló lehet. Több megoldás is van rá. Mutatjuk a lehetőségeket!

„Az iPhone készülékem le van tiltva, és nem csatlakozik az iTunes-hoz. Mit tehetek a probléma megoldása érdekében?” Nos, egy ilyen helyzet megtapasztalása rendkívül frusztráló lehet. Az, hogy nem tud kapcsolatot létesíteni az iTunes-szal, még egy réteggel bonyolultabbá teszi a probléma megoldását. Azonban nem kell tovább aggódnia, mivel a cikk célja, hogy foglalkozzon a probléma okával, és számos hatékony megoldást kínáljon. Vizsgáljuk meg az „iPhone/iPad le van tiltva és nem csatlakozik az iTunes-hoz” probléma okait és ajánlott megoldásait.

Miért van letiltva az iPhone készülékem, és miért nem csatlakozik az iTunes-hoz?

Ha ismételten helytelen jelszót ad meg az iPhone-odon, az végül biztonsági intézkedésként letiltásra kerül. A készülék összesen 9 sikertelen jelkódkísérletet tesz lehetővé, majd a 10. próbálkozásnál zárolásra vagy letiltásra kerül.

 

Ha az iPhone letiltottá válik, és a képernyő elsötétül, az egyetlen megoldás, ha csatlakoztatja a számítógépeden az iTunes-hoz, és elvégez egy gyári visszaállítást. Ez azonban kihívást jelent, ha nem emlékszik a jelszavára, ami a „nem csatlakozik az iTunes-hoz” hibához vezet.

 

Ilyen helyzetekben, ha az iTunes nem érzékeli a készüléket, a gyári visszaállítás elvégzéséhez szükséges helyreállítási módba való belépés lehetetlenné válik. Hogyan kezelheti tehát ezt a kényszerhelyzetet? A következő részben 2 módszert mutatunk be az iPhone letiltott állapotának megkerülésére és a feloldására.

 

Első megoldás az „iPhone letiltva és nem csatlakozik az iTunes-hoz” probléma megoldására

Ha véletlenül letiltotta iPhone készülékét a helytelen jelszó többszöri megadásával, és nem tud kapcsolatot létesíteni az iTunes-szal, az egyetlen megoldás a jelszó eltávolítása a készüléken lévő összes adattal együtt. Ez a folyamat visszaállítja az iPhone korábbi működését, de azzal a következménnyel jár, hogy az összes adat és iPhone-beállítás törlődik. A következő részben végigvezetjük a jelszó eltávolításának és a probléma megoldásának lépésein.

 

Ajánlott megoldás - iMyFone Fixppo

A letiltott iPhone, amely nem hajlandó csatlakozni az iTunes-hoz, problémájának könnyed megoldásához egy rendkívül hatékony eszköz, az iMyFone Fixppo (iOS rendszer helyreállítás). A megoldás a speciális üzemmód funkciót alkalmazza a zárolt iOS-eszközök gyors feloldásához, és perceken belül visszaállítja azok normál funkcionalitását.

 

Főbb jellemzők

 Könnyedén visszaállíthatja iPhone, iPad vagy iPod touch készülékét jelszóval vagy anélkül.

 Megoldja az összes iOS, iPadOS és tvOS problémát adatvesztés nélkül (normál mód használatával).

 Zökkenőmentesen lépjen be vagy lépjen ki a helyreállítási módból egyetlen kattintással, teljesen ingyenesen.

 Frissítés az iOS 17 béta verziójára és az iOS visszaváltása a támogatott verziókra egyszerűen.

 Kompatibilis minden iOS készülékkel és verzióval.

 

A letiltott iPhone feloldásához az iMyFone Fixppo segítségével egyszerűen kövesse az alábbi lépésről lépésre megadott útmutatót:

 

  1. lépés: Telepítse és indítsa el a Fixppo programot a számítógépén. Csatlakoztassa iPhone készülékét a számítógéphez, és válassza ki a „Speciális mód” opciót az „Apple rendszerjavítás” modulból.

  1. lépés: Megjelenik egy felszólítás, amely arra utasítja, hogy helyezze a készüléket DFU módba vagy helyreállítási módba. Kattintson a 'Start' gombra a javítási folyamat elindításához. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az iPhone iPhone DFU üzemmódjába való belépéshez. Alternatívaként megkísérelheti a készülék helyreállítási módba helyezését is.

 

 

  1. lépés: Miután sikeresen belépett DFU vagy helyreállítási módba, az iMyFone Fixppo automatikusan felismeri az iPhone készülékét. Ha több firmware opció áll rendelkezésre, kiválaszthatja a kívánt firmware-t. Kattintson a „Letöltés” gombra a firmware letöltésének folytatásához.

 

  1. lépés: Miután a firmware letöltődött az iPhone készülékére, az iMyFone Fixppo megkezdi a javítási folyamatot, feloldva a készüléket. A folyamat befejezése után az iPhone aktiválható, és képernyőzár nélkül fog működni.

 

Ha követi ezeket az egyszerű lépéseket, az iMyFone Fixppo segítségével könnyedén feloldhatja letiltott iPhone készülékét, és visszaállíthatja annak teljes funkcionalitását.

A 2. módszer: Az iPhone visszaállítása az iCloud segítségével

Ha alternatív módszert keres a letiltott iPhone törlésére és az újrakezdésre, akkor az iCloudot is igénybe veheti, feltéve, hogy beállította a Find My iPhone-t, és a letiltott iPhone aktív adatkapcsolattal rendelkezik.

 

Kezdetnek lépjen be az icloud.com webhelyre egy másik iPhone-ról, iPadről vagy számítógépről, és jelentkezzen be az Apple-fiókja hitelesítő adatainak használatával. A bejelentkezés után kattintson az iPhone keresése gombra.

 

Rövid várakozás után megjelenik egy térkép, amely bemutatja a készülékek helyét. A tetején kattintson az „Összes eszköz” lehetőségre, majd válassza ki a törlendő iPhone-t. Végül kattintson az „iPhone törlése” gombra a folyamat elindításához.

 

Összefoglalás

Ha azzal a frusztráló helyzettel szembesül, hogy az iPhone nem tud csatlakozni az iTunes-hoz, ne aggódjon! A fent említett 2 megoldás segíthet leküzdeni ezt a problémát. Ha pedig olyan helyzetben találja magát, hogy nem tudja a jelszót az iPhone törléséhez vagy visszaállításához, az iMyFone Fixppo a végső megoldás az Ön számára. Hatékony funkcióival könnyedén feloldja iPhone-ját, és biztosítja a megérdemelt nyugalmat. Mondjon búcsút a gondoknak, és készüljön fel arra, hogy visszaszerezze az irányítást iPhone-ja felett!

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?