Munkajogi megoldások akár online

2023.08.28
Címkék:

A digitális munkajogi és cégügyi ügymenetek ma már nem távoli ábrándnak bizonyulnak, hanem ez maga a valóság.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Egyszerűen az irodából is intézhetjük ezzel kapcsolatos ügyeinket, költséghatékonyan és rugalmasan.

 

Online jogi ügyintézés egyszerűen

 

Az Alex elektronikus jogi platform lehetőséget biztosít arra, hogy könnyedén, mégis az aktuális jogszabályoknak és törvényeknek megfelelően valósíthassuk meg ezzel kapcsolatos feladatainkat. A KRS Ügyvédi Iroda biztosítja mindehhez a megfelelő jogi, szakmai hátteret, hiszen ők hívták létre ezt a felületet annak érdekében, hogy kiszolgálják meglévő és leendő ügyfeleik igényeit ezen a területen.

Mi mindent intézhetünk ebben a formában?

 

A sztenderd ügyek körébe tartozik a cégalapítás, a cégváltozások bejegyzése, az üzletrészek adásvétele, valamint a részvények átruházása. Még egy cégmentő csomag is rendelkezésünkre áll, ha átmeneti vagy akár tartós pénzügyi nehézségekkel szembesülnénk, de végelszámoláshoz is segítséget kaphatunk ebben a formában.

 

A cégoptimalizáló szolgáltatás keretében fontos kérdéseinkre kaphatunk válaszokat, valamint meglévő szerződéseinket is aktualizálhatjuk a frissülő rendeleteknek megfelelően. Mivel egy vállalkozás számára ez az egyik legfontosabb kérdés, hogy a működését szabályozó szerződések megfelelőek-e, ezért érdemes kiemelt figyelmet fordítanunk erre a kérdésre. 

 

Természetesen olyan kérdéskörök sem maradnak ki a kínálatból, mint a home office szabályozása, a titoktartási és munkaszerződések, valamint a GDPR-nak való megfelelés. De vajon mit kínál a platform, ha ennél többre van szükségünk?

 

Online és személyes konzultáció

 

Természetesen előfordulnak olyan helyzetek, amikor ezeknél többre van szükségünk. Az Alex rendszerén keresztül azonban például a munkaviszony megszüntetésére vonatkozó lehetőségekkel is tisztába kerülhetünk, ahogy online konzultációra vagy kifejezetten bonyolult ügy esetében akár személyes tanácsadásra is lehetőségünk nyílik.

 

Az egyik sarkalatos kérdés például a munkaviszony megszüntetésére vonatkozó opciók. Ilyen esetben fontosnak bizonyulnak az olyan határozatok, mint amelyet nemrég hozott meg a Kúria, miszerint az elbocsátás jogszerű akkor is, és nem jogellenes joggyakorlatnak számít, ha a munkaadó gazdaságossági szempontokra hivatkozva nem munkaviszony, hanem egyéb jogviszony keretében kívánja az egy adott munkakör ellátásával járó feladatokat biztosítani.

 

Miért érdemes elektronikus formában gondolkodni?

 

Az online ügyintézés számos előnnyel jár a hagyományoshoz képest. Az egyik az, hogy előre ismerhető, kedvező és fix áron vehetjük igénybe a szolgáltatást. Emellett olyan előnyökre is szert tehetünk, hogy az ügyintézés jóval dinamikusabbá és rugalmasabbá válik, így gyorsabban juthatunk hozzá a releváns információkhoz.

 

A felületen keresztül elérhető szolgáltatások egy gyors regisztrációt követően máris igénybe vehetők, bizonytalanság esetén pedig emailben segítséget kapunk arra vonatkozólag, hogy mi a számunkra megfelelő opció.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?