Műszaki cikket vásárolnál és jól jönne a segítség? A TTC.hu a megoldás!

2023.09.19
Címkék:

Senki sem születik a műszaki cikkek szakértőjének. Egy telefon, egy táblagép, egy laptop vagy éppen egy robotporszívó megvásárlása ezért sokak számára rengeteg fejtörést okoz, hiszen a számunkra megfelelő modell kiválasztása megannyi utánajárást igényel.

Szeretnéd megkímélni magadat ettől? Netán veled is előfordult már, hogy a kiválasztott műszaki cikk nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket? A független teszteket és véleményeket összegyűjtő TTC.hu éppen azért jött létre, hogy neked időt spóroljon, és segítsen kiválasztani az igényeidhez leginkább illeszkedő terméket.

TTC.hu – a hasznos társ egy műszaki cikk megvásárlása előtt

A TTC.hu egy új szereplő a magyar piacon. Az oldalt azért hozták létre, hogy időt és pénzt spórolhassanak a vásárlók számára egy telefon vagy éppen egy laptop megvásárlása előtt. Hogy mégis hogyan érik el mindezt?

Egészen pontosan úgy, hogy a TTC.hu nem egyetlen saját teszt alapján mond véleményt egy adott termékről, hanem összegyűjti helyettünk az összes releváns tesztet, azt kiegészítik vásárlói értékelésekkel és fontos információkkal, ami óriási segítség valamennyi műszaki cikk megvásárlása előtt.

Ezek ismeretében ugyanis percek alatt teljes képet kapunk az egész piacról az adott termékkategórián belül, és rögtön láthatjuk majd, hogy melyek azok az eszközök, amelyek számításba jöhetnek a vásárláskor, és melyek az inkább kerülendő modellek.

Ezzel nemcsak időt-, hanem sok-sok pénzt is megspórolhatunk, miközben a rossz rendeléseket egyaránt elkerülhetjük. Fontos, hogy az ingyenes szolgáltatást nyújtó TTC.hu-n bár jelenleg csak laptopok, telefonok, tabletek, okosórák, fülhallgatók és robotporszívók találhatók, a jövőben azonban folyamatos bővülés várható a termékkategóriák kapcsán.

Márkafüggetlen, objektív és alapos

Azon túl, hogy a kezdeményezés teljesen ingyenes, az oldal mellett szól még a márkafüggetlen kezdeményezés, hiszen a háttérben nem húzódik meg szponzorációs hálózat. Itt valóban objektív és hiteles tesztek, illetve vélemények olvashatók, méghozzá elfogultság nélkül.

A TTC.hu-n megjelenő minden információ és értékelés ellenőrzött tesztekből vagy igazolt vásárlói visszajelzésekből származik, így valóban hasznos segítség lehet azok számára, akik egy drágább, éppen emiatt pedig alaposabb körültekintést igénylő műszaki cikket vásárolnának.

Az oldal készítői nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a pontszámok csak olyan helyről származzanak, ahol bizonyítottan kipróbálták az adott terméket. Nagyon fontos, hogy a tesztek átlagolt pontszáma mellett a felhasználók is tudnak pontozni az oldalon, így rögtön a vásárlói elégedettséget is ellenőrizhetjük egy-egy eszköznél.

A megfelelő termék kiválasztásában jelentős segítséget jelent, hogy a pontszámok mellett a leendő vásárlók rövid leírásokat, sőt előnyöket- és hátrányokat is olvashatnak az adott műszaki cikkekről, amelyeket szintén a tesztek alapján állítottak össze az oldal készítői.

Egyszerű használat, áttekinthető rendszer, valódi segítség

A TTC.hu-nak természetesen a használata is nagyon egyszerű. Minden információ, minden fontos pontszám átlátható módon tárul a látogatók elé, amit a készítők még színekkel is megtámogattak az egyszerűbb rangsorolás érdekében.

Ennek megfelelően zöld árnyalatban pompáznak a legjobb értékelések, amelyek 100 és 75 pont közötti átlagot értek el.

Sárgás színezetet kaptak azok, amelyek a tesztek átlageredményei alapján 74 és 50 pont között zártak.

Végül pedig piros színűek azoknak a termékeknek a pontszámai, amelyek 49 pont alatt teljesítettek, azaz általánosságban rossz a megítélésük.

Fontos, hogy az oldalon Gold Award jelölések is találhatók. Ezek a különdíjak kizárólag azoknak a termékeknek járnak, amelyek legalább 10 igazolt termékteszten elérték a 90 pontot, vagyis az ilyen műszaki cikkekkel biztosan nem dönthetünk roszsul.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?