MWC 2014: kétkijelzős a YotaPhone 2 is

2014.02.25| Phone Arena
Címkék:

MWC 2014

,

YotaPhone 2

,

Yota


A YotaPhone már az első modellel is meghökkentette a szakmát és a rajongókat, de a jelek szerint bejött a kétkijelzős mobil, hiszen itt a második kiadás, a YotaPhone 2.

A YotaPhone már az első modellel is meghökkentette a szakmát és a rajongókat, de a jelek szerint bejött a kétkijelzős mobil, hiszen itt a második kiadás, a YotaPhone 2. Az alapötlet kiváló, miért csak egy haszontalan műanyag legyen a hátlap, miért ne lehetne hasznos, második kijelző, méghozzá a rendkívül energiatakarékos, szinte semmit sem fogyasztó e-ink? Az előd gyerekbetegségeit hivatott az újdonság kijavítani, így a második generációs készülék lekerekített hátlapjába integrált e-ink kijelző teljes értékű lett végre, ez 4.7 colos, 540×960 pixel felbontású, míg az előlapi egy 5 colos, 1080p felbontású AMOLED megjelenítő lett. Ezúttal a belső értékeket sem titkolta el a Yota Devices, így a készülékben egy négymagos Snapdragon 800 processzor dolgozik2 gigabájt RAM és 32 gigabájt belső tárhely mellett. A 140 grammos készülék mindössze 8.9 mm vékony és nem egészen 70 mm széles, így abszolút kényelmesnek mondható. A beépített 2550 mAh-s akkumulátor akár vezeték nélkül is tölthető a mai igényeknek megfelelően. A YotaPhone 2 fekete és fehér színekben lesz megvásárolható. A pontos árat egyelőre nem tudni, ám feltehetően 10-15 százalékkal olcsóbb lesz elődjénél, ráadásul akik már az első generációs készülékkel rendelkeznek, azok számára a cég további komoly árengedményt biztosít.

 



 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?