Négyszázezer forint itthon a Huawei új csúcstelefonja

2024.09.30| Huawei

A Huawei Watch GT 5 széria megjelenése után a Huawei most az okostelefonok piacán mutatott be új modellt Magyarországon.

Hazánkban is kapható a Huawei legújabb zászlóshajó okostelefonja, a Huawei Pura 70. A vállalat egy héttel ezelőtt bővítette kínálatát a Watch GT 5 okosórákkal, most pedig a Huawei Pura 70-el erősíti pozícióját a hazai okostelefon piacon. 

Az új sorozat továbbviszi a P széria mobilfotózási és dizájnképességeit, és többek között az Ultra Lighting XMAGE kamerarendszernek köszönhetően éles, gyors fotók készítését teszi lehetővé. A készülék fotózási képességeit bemutató reklámfilmet részben Budapest ikonikus helyszínein forgatták.

A Huawei folyamatosan bővülő termékkínálatával egyre nagyobb jelenlétet épít ki Magyarországon is. Nemrégiben egy nagyszabású bemutatót tartottak Barcelonában, amelynek során számos új terméket mutattak be. Ennek részeként indult el itthon is a Watch GT 5 értékesítése, és most a Pura 70 jelent meg.

A Pura név a "purity" szóból ered, amely tisztaságot jelent, és a sorozat a merész innovációt képviseli, új lehetőségeket nyitva a felhasználók előtt. A Pura 70 ötvözi a legmodernebb képalkotó technológiát a különleges dizájnnal.

Az új készüléket egy videóban is bemutatták, amelynek részét Budapest utcáin forgatták, látható benne a Duna partja, a Lánchíd és a Keleti pályaudvar is. A videó további jeleneteit Szlovéniában és Horvátországban vették fel, ezzel szemléltetve a régió sokszínűségét és természeti szépségeit.

Dizájn és csúcstechnológia

A Huawei Pura 70 sorozat a modern esztétika úttörője. Az új kamerarendszer elrendezése szakít a hagyományokkal, egy egyedi "Forward Symbol" elrendezést alkalmaz, amely a gyártó új "Fashion Forward" koncepcióját tükrözi.

A Pura 70 új generációs Huawei X-True kijelzőt kapott, amely 460 ppi felbontású, és akár 2500 nit fényerőt biztosít. A kijelző mesterséges intelligencia alapú HDR technológiát is támogat, valamint adaptív, 1-120 Hz közötti frissítési frekvenciát kínál. Statikus állapotban a kijelző 1 Hz-re csökkenti a frissítést, ezzel csökkentve az energiafogyasztást. A kijelzőt rendkívül keskeny keret veszi körül, amely modern és rendezett megjelenést kölcsönöz. A tartósságot a szupertartós Kunlun üveg biztosítja.

Kiemelkedő fotós képességek

Az Ultra Lighting XMAGE kamerarendszerrel felszerelt Pura 70 rendkívül éles és részletgazdag képeket készít, még gyors mozgás esetén is. A főkamera 1/1,3 hüvelykes érzékelővel és f/1.4 rekesszel rendelkezik, amely nagy mennyiségű fényt enged be, így kiválóan teljesít gyenge fényviszonyok között is. A készülék 100-szoros zoomot biztosít, a portréfotózásban pedig az intelligens fény- és fókuszkezelésnek köszönhetően valósághű eredményeket ér el.

Csúcsteljesítmény és hosszú üzemidő

A Huawei Pura 70 új töltési rendszerének köszönhetően hosszú üzemidőt és gyors töltést biztosít. A készülék 4900 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, és támogatja a 66W-os vezetékes, valamint az 50W-os vezeték nélküli töltést is. Az új modell EMUI 14.2 operációs rendszerrel érkezik.

Elérhetőség és árak

A Huawei Pura 70 már megvásárolható a Vodafone üzleteiben, valamint a Yettel, Euronics és MediaMarkt webáruházaiban. Ajánlott fogyasztói ára 399.990 forint, a végső árak azonban a szolgáltatói tarifacsomagtól függhetnek.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    2024.08.15
    | Android Authority
    A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    2024.08.22
    | Android Headlines
    Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
    Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

    Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

    2024.09.10
    | Phone Arena
    Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
    Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

    Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

    2024.09.11
    | 9to5mac
    Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.