Nem kettő, négy Note 10 érkezik nyáron

2019.04.09| Phone Arena

Nyár végén a Samsung a népszerű phablet családhoz nem egy, hanem négy tagot prezentál.

Egy bő hete olvastuk az első pletykát, miszerint a Samsung egy – méretben és tudásban is – nagyobb és egy kisebb Note 10-et hozhat a harmadik negyedévben, ez mára négyre bővült, melynek oka a Galaxy S10e sikere. A cég egyelőre nem árulta el a Galaxy S10 széria értékesítési számait, mindössze annyit, hogy már az első nap az előd modell 120 százalékát szállították le a nagy érdeklődés és az előrendelések miatt.

A két először piacra kerülő modell LTE-képes lesz, a kisebb 6.28, míg a nagyobb 6.75 col képátlóval érkezik, várhatóan ezek lesznek a Note 10e és a Note 10+. Az olcsóbb Note 10-ek három, illetve négy hátlapi kamerát kapnak, az akkumulátor mérete egyelőre ismeretlen. A harmadik Note 10 5G támogatást kap, a tervek szerint ennyiben különbözik majd a középső Note 10-től. A negyedik Note 10 nem került említésre a jelentésben, a korábbi pletykák szerint 6.4 colos kijelzőt kap.

Összességében tehát két vagy három LTE-képes és más méretű Note 10-et várhatunk, valamint egy 5G-s verziót, ez utóbbi csak ott lesz elérhető, ahol már kialakított hálózat is található. Ezzel a Samsung a Galaxy S10 szériát követi és eddig ez a megoldás messze állt a Note sorozattól.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A dél-koreai belsős hírek szerint a Samsung augusztus 8-ra tervezi a bejelentést és idén nem csak a hónap végén lehet előrendelni a telefonokat, hanem már pár nappal a debütálás után. Ami az árakat illeti, a legolcsóbb verzió 1000 dollár körül várható, akárcsak a jelenleg futó széria.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.