Nem lesz elég jó az idei Apple Watch kínálat?

2024.07.02| Android Authority
Címkék:

Apple Watch


Az idei Apple Watch modellek lehet, hogy nem lesznek olyan egyediek, mint ahogy azt az Apple állítja.

  • A régóta pletykált Apple Watch X átalakított dizájnnal lehet, hogy végül csak egy egyszerű Series 10 lesz.
  • A 2024-es Apple Watch Series 10 és Apple Watch Ultra 3 valószínűleg hasonlítani fog a korábbi modellekre, és nem tartalmaz majd jelentős dizájnváltoztatásokat.
  • Korábbi pletykák szerint egyedi külső megjelenést és új mágneses szíjcsatlakozási mechanizmust várhatunk.
  • Nem világos, hogy az Apple késlelteti ezeket a nagyobb külső változtatásokat, vagy teljesen elvetette őket.

Az elmúlt három évben többször is hallhattunk átdolgozott Apple Watch koncepciókról és pletykákról. Míg az első kiszivárgott információk azt sugallták, hogy ezek a változtatások végre megvalósulhatnak, amikor az Apple Watch X idén ősszel debütál, a legújabb hírek szerint ez nem így lesz. Tehát ha egy átdolgozott okosórára vár, lehet, hogy tovább kell várni, ki tudja, meddig. Az Apple Watch Series 10 és Ultra 3 dizájnja valószínűleg hasonló lesz az előző generációs modellekéhez.

Apple Watch Series 9 pink" width="1280" height="720" />

Egy friss Bloomberg jelentés megerősíti a legújabb pletykákat, amelyek szerint a közelgő Apple Watch Series 10 nem lesz olyan egyedi. A jelentés szerint:

"Az idei harmadik generációs Apple Watch Ultra nagyjából ugyanúgy fog kinézni, mint az eredeti, és a többi óramodell még mindig hasonlít a 2018-ban bemutatott Series 4-re."

Eddig arra számítottunk, hogy a vállalat egy lapos élű dizájnnal és egy új, mágneses szíjcsatlakozási mechanizmussal rendelkező Apple Watch X-et mutat be. Sajnos úgy tűnik, hogy ezek a régóta pletykált változtatások idén sem valósulnak meg, ha valaha is megvalósulnak.

Mindazonáltal az Apple Watch Series 10 még mindig elhagyhatja a 41 mm-es változatot egy 49 mm-es javára. Emellett vékonyabb lehet a test, bár ez nem jelentene más dizájnnyelvet.

Tekintettel arra, hogy az Apple Watch Series 9 és Ultra 2 bemutatta az első CPU-növelést három év után, feltételezhető, hogy a 2024-es órák sem lesznek jelentősen ersőebbek. Végső soron valószínűleg szeptemberben, az iPhone 16 bemutató eseményén derül fény az új órákra. Tehát hamarosan konkrét válaszokat kaphatunk.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.