Nem lesz több olcsó iPhone

2014.11.27| BGR

Az Apple megszünteti az olcsóbb, színes iPhone változat, az 5c gyártását és értékesítését.

Az Apple megszünteti az olcsóbb, színes iPhone változat, az 5c gyártását és értékesítését. A cég 2013-ban mutatta be az iPhone 5c-t, a műanyag, élénk színű burkolattal ellátott olcsóbb okostelefont, ám jövőre megszűnik a gyártás év közepén – adat hírül a tajvani Industrial and Commercial Times. Ming-Chi Kuo, a KGI Securities elemzője azt is elárulta, hogy az iPhone 4S gyártása jövő év végén fejeződik csak be.

Az iPhone 5c volt az első olyan almás mobil, amely meglepően sokféle, rikító színben megvásárolható, szemben a többi iPhone modell fekete, fehér, illetve újabban néhány, továbbra is igen visszafogott, elegáns színével. Annak ellenére, hogy olcsóbb volt nagytestvéreinél, mégsem ért el igazán átütő sikert, tehát az emberek továbbra is a drága változatokat preferálták. Az Apple iPhone 5c csak 8 gigabájtos változatban érhető el és jelenleg is a legolcsóbb, újonnan megvásárolható iPhone-t jelenti a piacon. A másik ok,a miért az Apple a gyártás leállítása mellett döntött, hogy a készülék nem támogatja a TouchID ujjlenyomat-olvasót a home gombban, amely alapvető eleme a gyártó Apple Pay terveinek.



 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.