Nézd meg, milyen újdonságokat hoz a macOS Sequoia és az iPadOS 18 béta 3!

2024.08.06| 9to5Mac

Az Apple most adta ki a legújabb bétákat, tele izgalmas új funkciókkal és fejlesztésekkel, amik megváltoztatják a Mac és iPad használatát!

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple kiadta a macOS Sequoia, az iPadOS 18, a tvOS 18 és a watchOS 11 nyilvános béta 3-as verzióját. A mai frissítés számos fejlesztést és új funkciót hoz magával, különösen a Macen és az iPaden. Íme minden újdonság.

A 3. nyilvános béta egy vadonatúj rendszerháttérképet vezet be a macOS Sequoia felhasználók számára. A háttérkép a Sequoia Nemzeti Parkot ábrázolja, sőt, egy dinamikus légi változatot is tartalmaz, amely képernyőkímélőként is jól használható. A béta 3 felhasználói a Rendszerbeállításokban új háttérkép opcióként előre telepítve találják meg. Ha azonban szeretne letölteni egy másolatot, hogy egy másik eszközön is használhassa, itt találja meg.

Az iPhone-hoz hasonlóan az iOS 18-mal az iPad és a Mac Safari is egy új, erőteljes funkciót kap a nyilvános béta 3-ban. A Distraction Control, más néven a közösségi médiában "Thanos snap" funkció, lehetővé teszi, hogy kattintással elrejti a zavaró tartalmakat bármilyen weboldalon, amelyet éppen nézel. Csak annyit kell tenned, hogy rákattintasz az elrejtésre, és egy Thanos-szerű animációval a weboldal eleme felbomlik és elszáll a képernyőről.

Az iPadOS 18 változtatásokat vezet be az újratervezett Fotók alkalmazásban, amelyek egy kicsit közelebb viszik azt az iPadOS 17-es verzióhoz. A legújabb tvOS 18 bétában támogatás található az új AirDrop funkcióhoz, amely megosztja az Apple TV linkjeit az iPhone, iPad vagy Mac készülékkel. A 3. nyilvános béta egyébként a teljesítmény- és stabilitásjavításokra összpontosít, ahogy közeledünk e kiadások szeptemberi nyilvános megjelenéséhez.

A watchOS 11-hez a publikus béta 3-mal nem kerültek hozzá ismert funkciók, de folyamatosan tájékoztatunk, ha bármit felfedezünk. A felhasználók továbbra is élvezhetik a watchOS korábbi verzióinak stabilitását és megbízhatóságát, miközben várják az újabb fejlesztéseket és funkciókat.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.