Notification centert kap a Windows Phone

2014.02.11| Phone Arena

A hetek óta sûrûsödõ pletykák után végre valami kézzel foghatóbb újdonságot is kapunk, több képernyõmentést az állítólagos értesítési központról, amely a Windows Phone 8.1-ben debütálhat.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A hetek óta sûrûsödõ pletykák után végre valami kézzel foghatóbb újdonságot is kapunk, több képernyõmentést az állítólagos értesítési központról, amely a Windows Phone 8.1-ben debütálhat. Az update hónapok múlva érkezhet csak, azonban a milliók által várt új funkciót hozhatja el Action center néven. Ezen belül lesznek megtalálható az Android rendszeren már évek óta ismert és használt gyorskapcsolók, úgynevezett toggle-ök. A szintén lehúzható redõnyben megjelenõ információkat az alkalmazások intelligensen kezelhetnék, például frissíthetnék vagy akár törölhetnék is az értesítéseket, ha azok már nem aktuálisak. Szintén újdonság lehet az akkumulátor töltöttségének százalékban való megadása, valamint a dátum megjelenése, mindkettõ az értesítési sávban. A The Verge úgy tudja, Siri-szerû asszisztens is kerül az új rendszerbe, méghozzá Cortana néven, az információkat pedig a Foursquare-rõl, valamint a Bingrõl szedi majd leginkább. A WP 8.1 újításai közé tartozik még a hangerõ külön állítási lehetõsége a különbözõ értesítések, a zene, az ébresztõ és a rendszerhangok esetében. A Windows Phone 8.1 frissítés várhatóan az áprilisi Microsoft Build konferencián kerülhet hivatalosan bejelentésre.



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?