Nyári színekkel rukkolt elő az Apple

2020.06.10| PhoneArena
Címkék:

iphone 11

,

apple watch


Az Apple bővítette az iPhone 11 sorozat tokjainak a színét, illetve az Apple Watch színválasztékát.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az Apple már tavasszal be akarta mutatni az vadonatúj tokokat, de a jelenlegi vírushelyzet miatt a cég a halasztás mellett döntött. Összesen négy új színt mutattak be a vásárlóközönség számára nyári ajánlatként.

Az Apple-től megszokhattuk már, hogy a tokok belsejét finom mikroszálas réteg borítja, így elkerülhető a készülékek kopása, amíg a külső puha tapintású bevonat segíti a tenyérhez való tapadást. Az Apple megjegyezte, a tokok nem befolyásolják a vezeték nélküli töltést. Három új, 35 dolláros szilikon tok érkezik az Apple iPhone 11, az Apple iPhone 11 Pro és az Apple iPhone 11 Pro Max készülékekhez.  Már összesen nyolc eredeti iPhone tok közül lehet választani, mindegyik azonos áron elérhetők az üzletekben.

Az Apple némi nyári hangulatban részesíti az Apple Watch tulajdonosokat is, mivel frissítette az elérhető színek palettáját. Három pontosan illeszkedik az iPhone 11 sorozat új tokjainak az árnyalataihoz, de van egy, amely teljesen új az óra számára, a Coastal Grey színárnyalat.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?