Nyáron debütál az Apple AirTags?

2020.04.02| PhoneArena
Címkék:

apple

,

airtags


Az Apple három új terméket fog bemutatni a közelgő WWDC-n.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A következő nagy bejelentés az Apple-től a jövő hónapban lesz esedékes, főként a várt iPhone 9 és 9 Plus telefonokról fog szólni. Annak ellenére, hogy a COVID-19 világjárvány miatt a 2020-as esemény csak online közvetítéssel lesz megtartva, ez se vett vissza az Apple munkásságából, ugyanis három új terméket mutat be a WWDC-n. Az egyik ilyen termék az AirTags, a másik pedig egy prémium kategóriás Bluetooth fejhallgató lesz. Az Apple AirTags U1-es ultraszéles sávú chipet fog kapni, amelyet az Apple tavaly szeptemberben mutatott be az iPhone 11 sorozattal.

 

Az AirTags egy Bluetooth alapon működő, tárgyak követésére használható címke lesz az Apple-től. Az elvárás az, hogy a felhasználók speciális címkéket rendeljenek az egyes elemekhez, így könnyen megfigyelhessék azokat a Find My alkalmazás segítségével.

 

Egyelőre keveset lehet tudni az Apple által tervezett prémium kategóriás vezetéknélküli fülhallgatóról. Ugyanakkor jobb hangminőségre és akkumulátor élettartamra számíthatunk, mint az AirPods és a magas árával a Beats prémium alternatívájává válhat. A jelentések szerint ezeknek a termékeknek már 2018 első negyedében debütálniuk kellett volna, de a késedelmek miatt egészen 2020 nyárig csúsztak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?