Okosóra gyerekeknek 4 ezer forintért

2022.02.23
Címkék:

Cafago


Nagyon akciós gyerekórát találtunk, mely mindent tud, amit a piacon ebben a kategóriában igérni szoktak

Gyermekeink biztonsága illetve biztonságban tudása mindig is kiemelt jelentőséggel bírt a szülők életében. Erre a technológia is ad már jó választ, évek óta elérhetőek kis gyerekek számára az intelligens órák, melyen keresztül könnyen elérhetik a szüleiket, illetve a szülők is nyomon tudják követni őket. Ezen viszonylag egyszerű készülékek széles választékban megkaphatóak jellemzően 20-30 ezer forintos ársávban, de most egy olyan akciót találtunk, ami mellett nehéz elmenni, ugyanis az egyszerűen csak S9 néven futó eszköz most hatalmas kedvezménnyel mindössze 11,2 Euróért azaz, kb 4 ezer forintért kapható pár napig a Cafago oldalon.

 

Az 1,44 hüvelykes gyerek okosóra színes HD képernyővel és élelmiszer-minőségű szilikon óraszíjjal rendelkezik. A készülék a kicsik számára készült, különféle funkciókkal, hogy megfeleljen a különböző napi igényeknek. Ilyen például a kétirányú kommunikáció, LBS Tracker, SOS segélyhívás, illetve a biztonsági zóna beállítása stb.

A gyerekek hívásokat kezdeményezhetnek és fogadhatnak az okosórán keresztül. Emellett hangfelvétel is küldhető az óra és az APP között, a maximális felvételi idő 15 másodperc. Az LBS Tracker pozíciótechnológia valós idejű helykövetést valósít meg pontos helymeghatározással.

 

Az SOS segélyhívás a szokásos funkciót tartalmazza, azaz, amennyiben az SOS gombot 3 másodpercig nyomva tartjuk, a hívás fogadásáig 3 SOS telefonszámot hív fel felváltva 2 körben. Eközben az óra automatikusan üzenetet küld.

A nagyobb biztonság érdekében beállíthatunk egy biztonsági zónát, amiből ha kilép a gyermek egy üzenetes figyelmeztetést küld az APP.

 

Az akciós 11,2 eurós ár még 4 napig biztosan elérhető. Az ár tartalmazza az ÁFA-t és a vámmentes ingyenes szállítást is

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

    2024.08.15
    | Android Authority
    A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

    2024.08.22
    | Android Headlines
    Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    2024.07.12
    | 9to5 Mac
    Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
    Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

    Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

    2024.07.30
    | Phone Arena
    Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.