Októberben jöhet az új LG zászlóshajó - Európa kimarad?

2016.09.20| AndroidPolice
Címkék:

lg v20

,

v20

,

android 7


Hihetetlen mobilos hangminõséggel és strapabíró kivitelben érkezik az LG V20.

Október végén a Samsung Galaxy Note 7 visszatér az Egyesült Államok piacára, ám könnyen lehet, hogy a folytatás egybeesik egy másik Androidos zászlóshajó érkezésével. A pletykák szerint ugyanis október 21-én jelenik meg a strapabíró kivitelû LG V20, márpedig ez utóbbi modell az elsõ mobil, amin gyárilag az új Android 7.0 Nougat fut. A dél-koreai gyár ráadásul – a V10-hez hasonlóan – olyan audio chippel szereli fel a készüléket, ami hihetetlen, a riválisokat minden szinten átlépõ mobilos hangminõséget garantál.

A félhivatalos, október 21-es debütálás azonban csak az Egyesült Államokra vonatkozik, mivel az LG egyelõre nem nyilatkozott az európai bevezetésrõl, és rengeteg olyan hír látott napvilágot, hogy a V20 nem is jelenik meg az öreg kontinensen. Bár erre hivatalos magyarázat nincs, egyes pletykák szerint az ok igen egyszerû: a cég szerint az európaiak nem rajonganak a túl nagy képernyõkért, ezért az 5,7 colos LG V20 elhasalna a pénztáraknál.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A két kijelzõvel, Snapdragon 820 processzorral, 4 gigabájt RAM-mal, dual LED-es, lézeres autofókuszos kamerával és ujjlenyomat-olvasóval felszerelt mobil hazai hívei ugyanakkor még reménykedhetnek, miután a nagy elõd, az LG V10 sem siette el az európai debütálást, így meglehet, hogy „csak” néhány hónapot csúszik az itteni megjelenés.

 



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?