Olcsó okosóra, füles és telefon érkezik a OnePlus pénztárcabarát márkájától

2024.06.26| Android Authority
Címkék:

CMF by Nothing


A Nothing almárkája július 8-án mutatja be a Buds Pro 2, Watch Pro 2 és CMF Phone 1 eszközeit.

  • A CMF by Nothing új előzeteseket osztott meg, amelyek bepillantást engednek a közelgő termékeikbe.
  • Az előzetesek bemutatják a Watch Pro 2 frissített dizájnját és kiemelik a Buds Pro 2 funkcionális forgó tárcsáját.
  • A CMF Phone 2 előzetes arra utal, hogy a hátlapján lévő csavar funkcionális lesz.

A CMF by Nothing három új termék piacra dobására készül a jövő hónap elején – egy okosórát, egy Android telefont és egy fülhallgatót. A bemutató előtt a Nothing almárkája megosztott néhány előzetest, amelyek felfedik a közelgő eszközökkel kapcsolatos néhány kulcsfontosságú részletet.

Egy nemrégiben közzétett sorozatban az X-en (korábban Twitter) a CMF by Nothing először mutatta be hivatalosan a Buds Pro 2-t és a Watch Pro 2-t, valamint egy újabb pillantást a CMF Phone 1-re. A Buds Pro 2 előzetes egy 'testreszabható Smart Dial'-t mutat be a tokban, amely állítólag intuitív hangszabályozást kínál a felhasználóknak. Ez hasonlít a múlt héten kiszivárgott CMF Phone 1 forgó tárcsájához.

A Watch Pro 2 előzetese felfedi, hogy a második generációs okosóra alumínium ötvözet házzal, kör alakú kialakítással és a jobb oldalon található funkcionális koronával rendelkezik. Az új dizájn messze eltér az eredeti Watch Pro téglalap alakú megjelenésétől és polírozott széleitől. Sokkal prémiumabb megjelenést kölcsönöz, összehasonlítva más olcsó okosórákkal, ami segíthet kiemelkedni a piacon.

A CMF by Nothing megosztott egy klipet is a CMF Phone 1-ről, amely megerősíti, hogy a hátlapján lévő csavar nem csak dekoratív lesz. Bár a poszt nem árulja el a csavar valódi célját, a pletykák szerint lehetővé teszi a felhasználók számára a hátlapok cseréjét.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Sajnos egyik előzetes sem árul el specifikációkat az eszközökről, így várnunk kell a bemutató eseményre, hogy mindent megtudjunk a Buds Pro 2 és a Watch Pro 2 újdonságairól. Azonban az elmúlt napokban néhány részlet már kiderült a CMF Phone 1-ről.

A kiszivárgott információk szerint ez egy megfizethető középkategóriás eszköz lesz 8GB RAM-mal, egy 6,7 hüvelykes, 120Hz-es OLED panellel és egy 5000mAh akkumulátorral, amely 33W-os töltést támogat. Korai jelentések azt is állították, hogy a telefon a MediaTek Dimensity 7200 SoC-t fogja tartalmazni, de a neves szivárogtató, Yogesh Brar szerint a készülék az újabb Dimensity 7300 chipsettel érkezik.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?