OnePlus 6 8+128 pirosban, EU raktárból

2019.03.06| (x)

A OnePlus 6 még mindig beszerezhető újonnan, ezúttal EU raktáros ajánlatunk van.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Az eFox Shop új partnerünk és rögtön olyan akciót hozott, amely esetében nem kell heteket várni a szállításra és aggódni a vám miatt. A OnePlus 6-ot mindenki ismeri, annak ellenére az egyik legjobb a piacon a mai napig, hogy három hónapon belül már a második utódja is piacra kerül.

A kínai mobil abszolút felsőkategóriás tudást és ennek megfelelő teljesítmény ad, ráadásul a konkurenciához képest még mindig szinte féláron. A OnePlus 6-ot 6.3 colos, full HD+ felbontású OLED kijelző, Snapdragon 845 processzor, letisztult rendszer jellemzi, ráadásul itt a 8 gigabájt RAM-mal és 128 gigabájt tárhellyel ellátott verzió akciós, extraként a piros színű, amely ezer éve elfogyott a gyártónál.

Kamerából a hátlapra egy 16 és egy 20 megapixel felbontású szenzor került, a fotók minősége vetekszik a legjobbakéval. A beépített, 3300 mAh-s akkumulátorral az átlagosnál jobb üzemidőket produkál a mobil. Az tudást hátlapi ujjlenyomat-olvasó, elképesztően gördülékeny használat, nagyon kényelmes gesztusvezérlés és dual SIM támogatás adja. 

OnePlus 6 8+128 gigabájtos verziója 166 ezer forint volt anno a gyártótól, az eFox Shop kínálatában viszont most 469 dollárért, 131 ezer forintért beszerezhető, ehhez egyrészt az EFOX3956 kuponkódra van szükség, másrészt párszor érdemes a kosárba tétel után böngészni még a kínálatot, majd visszamenni, így további 6 dollár aktivitási kedvezményt ad az oldal. Európai raktárból küldik a modellt, így napokon belül kézhez kapható, áfa- és vámfizetési opció nélkül.

 

 



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?