Oppo R17 Pro: tripla kamera és szupergyors töltés

2018.08.24| GSM Arena

SuperVOOC töltéssel, három kamerával és kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval érkezik az új Oppo.

Abszolút csúcskategóriás több részletében az egyébként sem gyenge hardverrel ellátott Oppo R17 Pro. Amiért ez fontos nekünk az az, hogy ezekből a modellekből építkezik a OnePlus, tehát érdemes a rajongóknak az anyacéget figyelemmel kísérni. Az R17 Pro az Oppo Find X egyik alternatívája, némileg szolidabb teljesítménnyel, ám több kamerával és SuperVOOC töltéssel.

Az Oppo R17 Pro-ba Snapdragon 710 chipset került 8 gigabájt RAM és 128 gigabájt, nem bővíthető tárhely mellett. Az előlap legnagyobb részét – egészen pontosan 91.5 százalékát – a 6.4 colos AMOLED kijelző borítja notch-csal, 2340×1080 pixel felbontással, a karcállóságot pedig a legújabb, törékeny Gorilla Glass 6 biztosítja.

Az iparág második tripla kamerás összeállítása került a telefon hátlapjára. A fő szenzor 12 megapixeles, Dual Pixel megoldás, így az apertúra változtatható f/1.5 és f/2.4 értékek között, akárcsak a Samsung csúcsmobiljaiban. A másodlagos 20 megapixeles, míg a harmadik egy 3D TOF mélységérzékelő, ez utóbbit eddig csak előlapi érzékelőként ismertük, a 3D arcfelismeréshez használják a gyártók. Kíváncsian várjuk, hogy az Oppo mit hoz ki ebből a kombinációból.

Az R17 Pro-ba egy 3700 mAh-s akkumulátor került, amely két darab, 1850 mAh-s egységből áll, így érhető el az 50W-os SuperVOOC töltés, amely az Oppo Find X Lamborghini Edition-ben mutatkozott be. Amitől ez a gyorstöltés más mint a többi az az, hogy tíz perc alatt úgy tud negyven százalékot az akkumulátorba pumpálni, hogy közben nem károsodik sem a telep, sem a telefon. Extraként jelen van még a megjelenítőbe épített ujjlenyomat-olvasó is.

Az Oppo R17 Pro gyárilag Android 8.0 Oreo rendszerrel érkezik, azon a cég saját, ColorOS 5.1 rendszere fut. A különleges telefon Kínában október közepén kerül a piacra.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?