Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24| Szponzorált cikk

Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Akkor ezt az ajánlatot semmiképpen se hagyd ki!

Az XMI SHOP ugyanis bejelentette, hogy néhány napig óriási akcióval kínálja a Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G készüléket, amit a legtöbben csak úgy ismernek, mint a prémium mobilok megfizethető változata.

Ezt a megfizethetőséget ráadásul most egy ellenállhatatlan kedvezménnyel tudta fokozni a webshop, ahol egy rövid ideig, illetve a készlet erejéig mindössze 111 900 forintért lehet megvásárolni a kérdéses készüléket.

Hogy miért érdemes lecsapni rá?

A Xiaomi  Redmi  Note 12 Pro+ 5G tulajdonságai

200 megapixeles szenzor optikai képstabilizátorral

A telefon egyik legfőbb előnye a kimagasló képességekkel rendelkező kamerarendszer. Nem véletlenül, hiszen a Redmi  Note 12 Pro+ fő szenzorja 200 megapixeles felbontásra képes, a 7P lencsével és a legmodernebb algoritmusokkal kiegészülve pedig a legdrágább telefonokat megszégyenítő képek és videók készíthetők vele.

A 200 megapixel azt jelenti, hogy a képeken 200 millió pixel jelenhet meg, ami rengeteg részletet tud előhozni a fotókból, de ez még nem minden. Az ALD tükröződésmentes bevonat mellett a kamera még egy optikai képstabilizátort is kapott, fejlett MI dolgozik benne, sőt a nagy rekesznyílás sem hiányzik belőle.

Ezzel még gyenge fényviszonyok között is jó minőségű felvételek készíthetők, de kiemelendő, hogy a 200 megapixeles központi lencse tudását egy 8 és egy 2 megapixeles társszenzor egészíti ki, sőt az előlapon is egy 16 megapixeles egység kapott helyet.

A fotózás mellett ráadásul a videózásban is nagyon erős a készülék, hiszen a hátlapi szenzorokkal akár 4K/30fps-ben rögzíthetjük életünk legfontosabb pillanatait, de 1080p-ben akár 60 és120fps-t is elérhetünk vele, sőt az f/2,5-es rekeszértékű elsőlapi szenzor is képes full HD 30/60fps-ben dolgozni.

A 120Hz-es kijelző sem hiányzik belőle

A Redmi  Note 12 Pro+ egy 6,67 hüvelykes OLED kijelzővel rendelkezik, amit 2400x1080 képpontos felbontással láttak el, nem mellesleg pedig 1 milliárd szín megjelenítésére képes. Támogatja a Dolby Vision mellett a HDR10+ technológiát és természetesen a 120Hz-es képfrissítési rátát.

 

A kijelzőt egyébiránt Gorilla Glass 5 bevonat óvja a sérülésektől, sőt a hátlap is edzett üvegből készült, de kiemelendő még a telefon kapcsán az IP53 szabvány, aminek jóvoltából a porral és a fröccsenő vízzel szemben is védelmet kapott.

A teljes audiovizuális élmény érdekében a készüléket nagytudású sztereó hangszórókkal vértezték fel, így a csodálatos képminőség mellett elragadó moziélményt élhetünk át a használatával – gyakorlatilag bárhol és bármikor.

Erős hardver, egy speciális hűtőrendszerrel kiegészülve

Hardveres szempontból a telefon lelkét a Mediatek által gyártott és kifejezetten nagy népszerűségnek örvendő Dimensity 1080-as lapkakészlet adja. Ez a chip 6 nm-es gyártástechnológiával készült, nyolcmagos megoldásra épül (benne Cortex-A78 és A55 magokkal), de egy Mali-G68-as GPU is helyet kapott benne.

Segítségével a készülék nagyszerűen megállja a helyét az élet minden területén, ideális választás szórakozáshoz, munkavégzéshez, de akár még az összetettebb grafikus feladatok ellátásához vagy mobiljátékhoz is – hála a 8GB-os memóriának.

Az 5G technológiát is támogató készülék ráadásul mindezt egy speciális Vapor Chamber hűtőrendszerrel és 3000mm2 hűtőfelülettel egészítette ki, ami sokkal stabilabb hőmérséklet-szabályozást, ezáltal kiegyensúlyozottabb működést tesz lehetővé.

5000 mAh-s akkumulátor, 120W-os gyorstöltéssel

Bár a vezeték nélküli töltés lehetősége hiányzik, a Redmi  Note 12 Pro+ így sem okoz csalódást, hiszen a Xiaomi Surge P1 processzorral felszerelve lehetőségünk van az 5000 mAh-s akkumulátor villámgyors feltöltésére.

 

A 120W-os gyorstöltést támogató rendszer ugyanis a HyperCharge funkcióval lehetőséget ad arra, hogy mindössze 19 perc leforgása alatt teljesen feltöltse az akkumulátort úgy, hogy közben annak élettartama sem szenved csorbát.

A nagy teljesítményből kifolyólag természetesen az üzemidő miatt sem kell aggódnunk, az 5000 mAh kényelmesen elég arra, hogy a készülék még intenzív használat mellett is egész nap a rendelkezésünkre álljon.

Nem véletlen, hogy a legtöbb tesztben az egyik legjobb ár-érték arányt képviselő okostelefonnak nevezték!

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

    Ennyibe kerül az olcsó Redmi Note 12 széria itthon

    2023.03.30
    | Xiaomi
    A Redmi Note 12 sorozat a csúcskategóriára jellemző funkciókat hozott a felső-közép kategóriába agresszíven lent tartott árakkal.
    A Xiaomi bemutatja az új Redmi Note 12 Pro telefonokat: jobbak, mint valaha

    A Xiaomi bemutatja az új Redmi Note 12 Pro telefonokat: jobbak, mint valaha

    2023.03.24
    | Phone Arena
    A Xiaomi két új tagot jelentett be a Redmi Note sorozatba, a hosszú ideje futó, jó képességű és megfizethető árú androidos telefonok sorába.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
    Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

    Előrendelésben 8 ezer forint az új Xiaomi okosóra

    2019.12.31
    | (x)
    A Xiaomi Haylou LS01 a legújabb az ár-érték arányban kiemelkedő ajánlatok közül. Ki ne akarna 8 ezerért szuper órát?