Összeolvad a Messenger és az Instagram

2020.08.18| Android Police

A Facebook megkezdte két fontos alkalmazásának integrálását. Vajon a WhatsApp lesz a következő?

Tavaly a Facebook megígérte, hogy minden üzenetküldő platformjára egységes hátteret fog létrehozni. Az Messenger, az Instagram közvetlen üzenet és a WhatsApp összeköthető, tehát nem kell aggódni, hogy melyik Facebook alkalmazás mely kontaktokhoz fér hozzá. Úgy tűnik, hogy a vállalat felkészült arra, hogy ezeket a platformok közötti beszélgetéseket valósággá tegye, mivel elkezdett egy Instagram frissítést – nagyobb eséllyel béta tesztet –, amely Messenger integrációt tartalmaz.

Amint arról a The Verge beszámol, új üzenetküldési módot hirdet az Instagram pár felhasználónak, beleértve a megjelenést, az emojikat és a húzásra válasz opciót is. Bár a megjelenés önmagában sok mond, a legjelentősebb változás mégis az, amit a Facebook utoljára említ: „Csevegjen a Facebookot használó barátokkal!” Ez azt jelenti, hogy a jövőben valószínűleg nem kell a Messengert telepíteni, ha valaki az Instagrammal is megelégszik.

Egy gyors Twitter keresés után kijelenthetjük, hogy az új csevegési élmény már egyre szélesebb körben kezd megjelenni, ugyanis spanyol, koreai és angol oldalak is szólnak a hírről Android és iOS rendszerű készülékeken egyaránt. Úgy tűnik, a Messenger integráció szerveroldalon aktivált és még nem működik teljesen.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Sokan arról számolnak be, hogy bár a felület megváltozott, a Facebook felhasználók továbbra sem érhetők el Instragram üzenetküldőn keresztül. Az sem világos, hogy az új funkció milyen magánéletbeli következményeket von maga után, mivel nem mindenki szeretné, ha az Instás privát üzenetei összeolvadnának a Facebook csevegéseivel.

 

 



Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?