Öt év után ismét jöhet egy Galaxy Note telefon 2025-ben

2024.08.18| Phone Arena

A pletykák szerint a Samsung 2025-ben újra kiadhat egy Galaxy Note telefont, öt év szünet után.

A Galaxy S24 Ultra utódja egyre inkább úgy tűnik, hogy a Galaxy Note 20 utódja lesz. Mint ismeretes, a Note sorozatot 2020-ban megszüntették, és van egy jó hír azoknak, akik még mindig nem tették túl magukat ezen. A Samsung megpróbálta kárpótolni a Note sorozat eltűnését azzal, hogy az S Pen támogatást átvitte a legfelső kategóriás S sorozatú telefonokra. A jelenlegi modell, a Galaxy S24 Ultra, az egyik legjobb telefon a piacon, és az utódja jelentős fejlesztéseket hozhat.

Először is, a telefon megszabadul a Galaxy S24 Ultra éles sarkaitól, hogy elkerülje, hogy a telefon szélei belevágjanak a tenyerébe. E helyett enyhén lekerekítettek lesznek, legalábbis Ice Universe hírhozó szerint. A tipster legújabb közösségi médiában tett bejegyzései szerint a telefon jobb "horizontális kijelző-test aránnyal" rendelkezik majd, mint a Galaxy S24 Ultra.

Korábban azt is mondta, hogy a telefon oldalait néhány módosítással látják el, ami egy olyan középső keretet eredményez, amely sem teljesen egyenes, sem észrevehetően ívelt nem lesz. Ehelyett a háthoz közeli rész kerekített lesz, míg a kijelzőhöz közelebbi rész egyenes. A keret vékonyabb is lesz. A karcsúbb, aszimmetrikus keret javíthatja a készülék kézben tartásának érzetét.

Ice Universe most további információkat osztott meg, amelyek szerint a telefon karcsúbb testtel és szélesebb kijelzővel rendelkezik majd, mint a Galaxy S24 Ultra. Mivel a keret egyenesebb lesz a kijelző felé néző részen, a telefon kompaktabbnak tűnik majd, szélesebb kijelzővel, még akkor is, ha a méretek nem változnak jelentősen. Korábbi szivárgások szerint a telefon gyorsabb chipet, új ultrawide és teleobjektív kamerákat, valamint több RAM-ot kap. Valószínűleg új nevet is kap, hogy tükrözze ezeket a változásokat.

Yogesh Brar, egy megbízható kiszivárogtató szerint a Galaxy S24 Ultra utódja a Note nevet veszi fel. Még nem erősítette meg, hogy Galaxy S25 Note vagy egyszerűen Galaxy Note 25 lesz a neve, de utalt az előbbire.

A jelentések szerint a Samsung átnevezi a Plus modellt is, és Pro címkét ad neki. Valószínűleg ezzel kívánják versenybe állítani a Pixel 9 Pro és az iPhone 16 Pro modellekkel. Remélhetőleg a Samsung felszereli a készüléket olyan specifikációkkal, amelyek méltók az új névhez.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.