Poco M3 Pro: szerezd meg akciósan!

2021.05.20| (x)

Alig mutatkozott be tegnap a Poco M3 Pro, mától két napig igencsak jutányos áron beszerezhető.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Poco M3 Pro különlegessége az elképesztően olcsó árán kívül az, hogy emellett 90Hz képfrissítésre is képes a 6.5 colos, fullHD+ felbontású DotDisplay panel. Ebben a kategóriában ritkaság. Extraként támogatást élvez a Dynamic Switch, vagyis tartalomhoz tudja állítani a képfrissítés gyakoriságát.

A Poco először tette elérhetővé az emelt frissítési rátát az M szériában, ráadásul a Dot Drop kijelzőt DotDisplayre váltotta, így még inkább prémium hatást kölcsönöz a modellnek.

A Poco M3 Pro 5000 mAh-s akkumulátort, ehhez pedig optimalizált használatot hozott, köszönhetően az említett dinamikus képfrissítésnek, valamint a vadiúj, 7nm-es processzornak, így a kétnapos üzemidő abszolút reális. A modellhez elérhető a 18W-os gyorstöltés, amely a szériában már sztenderdnek mondható.

A Poco M3 Pro fő kamerája egy 48 megapixeles, mesterséges intelligenciával ellátott érzékelő, olyan funkciókkal, mint például a sokak által kedvelt és főként a közösségi médiában használt time-lapse. A makro és mélységérzékelők jól kiegészítik a fő optika tudását.

A Poco M3 Pro 5G NFC-vel felvértezett, háromféle színben érhető el: fekete, kék és sárga. Apró érdekesség, hogy könnyebb lett a Pro változat, mindössze 190 grammot nyom a mérlegen.

Az ár-érték arány bajnok Poco M3 Pro az akció keretein belül Aliexpressről, ám EU raktárból vásárolható meg erről a linkről.

Az akció ma, május 20. éjféltől él egészen május 22. éjfélig. Az akcióban a 10M3PRO kuponnal a 4+64 gigabájtos Poco M3 Pro 159 dolláros, míg a 6+128 gigabájtos verzió 179 dolláros áron vásárolható meg, átszámítva 45.800, illetve 51.500 forintos áron!

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.