Postákon is lehet adatot egyeztetni

2017.05.23| Telekom

Hétfő óta már postahivatalokban is egyeztethetik adataikat a Domino feltöltőkártyás Telekom ügyfelek.

Május 22-től országszerte 99 postahivatalban is egyeztethetik adataikat a Telekom Domino kártyás előfizetői, ezzel a Telekom egy újabb „csatornát” nyitott meg, hogy ügyfelei a számukra legkényelmesebb, szokásaikhoz leginkább illeszkedő megoldást választhassák a feltöltőkártyás adategyeztetésre. Az új lehetőséggel a Telekom ügyfelei számára négyféle út is kínálkozik az adategyeztetésre: online, telefonos ügyintézéssel, személyesen a Telekom üzletekben, vagy személyesen a postán. A választható postahivatalok listája megtalálható a Telekom adategyeztetés, posták weboldalon.

Mint ismeretes ez év elejétől megváltoztak a feltöltőkártyás előfizetésekre vonatkozó jogszabályok.  A feltöltőkártyás előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek 2017. június 30-ig szükséges személyes adataikat egyeztetniük a szolgáltatóval, az érintett ügyfelek erről SMS-ben kapnak tájékoztatást. A Telekom számára kiemelten fontos, hogy ügyfelei egyszerűen és gyorsan elvégezhessék az adategyeztetést. Az adategyeztetés megkönnyítése érdekében a Telekom többféle más módot is biztosít az ügyintézésre Domino kártyás előfizetői részére. A személyes adatok kényelmesen és gyorsan egyeztethetők online az Adategyeztetés oldalon. Emellett az erre a célra létrehozott +36-80-630-045-ös telefonszámon minden nap 7 és 22 óra között, valamint a Telekom üzletekben nyitvatartási időben is lehetőség van az adategyeztetésre.

Azok a Telekom ügyfelek, akik az adategyeztetést online végzik el, egy hétvégére korlátlan díjmentes beszélgetést kapnak belföldön, Telekom mobil és Telekom vezetékes irányba. Az adategyeztetés elvégzését követően a Telekom aktiválja a kedvezményt, és SMS-ben értesíti az ügyfelet arról, hogy melyik hétvégén érvényes a kedvezmény. Egy ügyfél a kedvezményt csak egyszer kaphatja meg.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

    2024.05.03
    | PhoneArena
    Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?