Prémium élményt nyújt a Honor Band 9

2024.05.29| Honor

Kivételes fitnesz élményt kínál a kínai vállalat legújabb üdvöskéje, a vadonatúj Honor Band 9 aktivitásmérő.

A Honor bemutatta a Honor Band 9-et, amely egy fejlett fitnesz- és egészségfigyelő képességekkel rendelkező eszköz. A könnyű és elegáns Honor Band 9 szimmetrikus dizájnjával hívja fel magára a figyelmet. A mindössze 16,3 grammos és 9,49 mm vastagságú karkötő maximális kényelmet biztosít. A Honor Band 9 fémteste vákuum-metalizált (NCVM) kivitelének köszönhetően eleganciát sugároz. A felhasználói élményt tovább növeli a könnyen levehető, gyorskioldó szíj, amely lehetővé teszi az eszköz személyre szabását.

Átfogó egészségügyi és fitnesz funkciók

A Honor Band 9 célja a felhasználók fitnesz- és egészségügyi állapotának javítása számos új funkcióval. A Fitness Age funkcióval az eszköz a felhasználók maximális oxigénfelvételén alapuló korfelmérést végez, így egyszerű értékelést nyújt a fittségi szintről. Az eszköz az általános fittség elemzésével és a teljesítmény követésével segíti a felhasználókat a hatékony tervezésben és fejlődésben.

A Honor Band 9 összesen 96 edzésmódot kínál, az atlétikai sportoktól a táncig, vízi sportokig és labdajátékokig a felhasználók pontos adatokat kaphatnak az edzések optimalizálásához. Az eszköz átfogó, egész napos egészségügyi monitorozást is biztosít, mint például a pulzusszám, a vér oxigéntelítettsége, az alvás minősége, a stressz szintje és a menstruációs ciklusok nyomon követése. Így a felhasználók átfogó képet kaphatnak egészségi állapotukról.

Lenyűgöző kijelző

Az 1,57 hüvelykes AMOLED kijelző kétsoros elrendezésű indítóoldalán jeleníti meg az ikonokat, intuitív információmegjelenítést és fokozott interakciót biztosítva. Az 500 nit csúcsfényerővel és az akár 60 Hz-es frissítési frekvenciával a felhasználók éles és tiszta képet kapnak, így értesítéseket fogadhatnak az időjárásról, üzenetekről, zenelejátszásról vagy a telefon megtalálásáról. Az Always-on kijelzőhöz számos óralap áll rendelkezésre, így a felhasználók egyedi stílusukhoz igazíthatják a Honor Band 9-et.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Hosszú üzemidő 

A 180 mAh kapacitású akkumulátor akár 14 napos üzemidőt biztosít egyetlen feltöltéssel, így ritkán kell tölteni. Az eszköz támogatja a mágneses töltést, így gyorsan és kényelmesen tölthető.

Színek, ár és elérhetőség

A Honor Band 9 fekete színben már kapható a Media Markt, az eMag és az Euronics kínálatában, 14.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron. További információk a HONOR hivatalos honlapján érhetők el.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

    Google nélküli Huawei-ed van? Van megoldás!

    2020.10.27
    | XDA Developers
    A Googlefier a legegyszerűbb út a Google appokhoz Huawei és Honor telefonokon.
    Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

    Teszt: Huawei P10 Lite - szerettem és akarom

    2017.04.24
    | Telefonguru
    Nálunk járt a Huawei P10 Lite és maradandó élményt hagyott bennünk.
    A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

    A Google nélküli élet a vég vagy valami kezdete?

    2020.04.12
    | Telefonguru
    2019-ben bannolta az Egyesült Államok elnöke a Huawei-t, ezzel hatalmas pofont adva neki. Vajon túléli?
    Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

    Honor 7X: ennyiért majdnem csúcs tudást?

    2017.12.06
    | Phone Arena
    Megjelent a Huawei leányvállalatának új modellje, a Honor 7X, méghozzá 200 dolláros áron.