Púposodnak a Pixel 3 akksijai

2020.09.11| Android Authority

Egyre több Google Pixel 3 tulajdonos számol be arról, hogy megduzzad az akkumulátor és megrongálódik a hátlap.

Néhány felhasználónak sikerült garanciában kicserélni a tönkrement telefont, de mások nem ennyire szerencsések. A felpuffadt akkumulátor igen komoly problémát jelent több okból is és most ezt tapasztalják a Pixel 3 és a Pixel 3 XL gazdái. Egyrészt balesetveszélyes a telep robbanása miatt, másrész pedig a hátlapot a fizikailag megnövekedett elem egyszerűen tönkreteszi.

Először az tűnt fel a tulajdonosoknak, hogy a készülékek hátsó burkolata kipattan, mások pedig akkor, amikor kivették a tokból a telefont. Logikus, hogy a púposodás után a Pixel 3 és a 3 XL sem képes vezeték nélkül töltődni, de nem ez a fő gond jelen esetben, illetve az IP besorolásnak is annyi.

Egyes ügyfelek beszámoltak arról, hogy a Google nem hajlandó javítani az eszközt, mivel a garancia lejárt, míg másoknak ennek ellenére kicserélték a hibás telefonokat. Érdekes, hogy egy Pixel felhasználónak úgy is cserélte a Google a mobilját, hogy használtan vásárolta egy aukciós oldalon.

Eltekintve attól, hogy a Pixel 3 készülékek nem tudnak vezeték nélkül töltődni, néhány felhasználó olyan figyelmeztető jelzéseket is észlelt, mint például a telefonok lecsúszása a Pixel Stand töltőről, a gombok nincsenek egy vonalban a telefon gombjaival, a gyors akkumulátor lemerülés és az általános túlmelegedés.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?