Rekordot döntött a Nothing új telefonja: több mint 100 000 eladás 3 óra alatt!

2024.07.13| 9to5Google

A Nothing új CMF Phone 1 telefonja rekordot döntött, 3 óra alatt több mint 100 000 példányban kelt el.

A Nothing, bár még mindig kis szereplő az okostelefonok és kiegészítők piacán, jelentős sikereket ér el a középkategóriás szegmensben. A vállalat nemrég bejelentette, hogy legújabb készüléke, a 199 dolláros CMF Phone 1, mindössze három óra alatt több mint 100 000 példányban kelt el.

A CMF Phone 1 a Nothing almárkája, a CMF első okostelefonja. Az almárka tavaly indult, elsősorban költséghatékony kiegészítőkre összpontosítva, melyek kiemelkedő dizájnnal rendelkeznek. A CMF Phone 1 feltűnő és testre szabható dizájnnal, valamint rendkívül alacsony árával keltette fel a figyelmet.

 

Mint a hét eleji áttekintésünkben is kiemeltük, talán ez az egyik legjobb ajánlat az Android jelenlegi kínálatában, és a vásárlók is egyetértenek ezzel. A Twitter/X platformon közzétett bejegyzésében a Nothing megerősítette, hogy a CMF Phone 1 több mint 100 000 eladást ért el mindössze három óra alatt, miután a készülék megvásárolhatóvá vált. Ez sokkal gyorsabb, mint az a 24 óra, amely alatt a Nothing Phone (2a) érte el ugyanezt a számot.

A GSMArenának adott bővített nyilatkozatában a Nothing társalapítója, Akis Evangeldis elmondta:

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

„A Nothing Phone (2a) márciusi hihetetlen sikerét követően a CMF Phone 1 friss levegőt hoz egy stagnáló értékszegmensbe, amely az elmúlt években több hasonlót látott, és gyakran elhanyagolták. A Nothing innovációját és dizájnbeli erejét kihasználva a CMF Phone 1 valami egyedit, szórakoztatót és funkcionálisat hoz, miközben nagyszerű felhasználói élményt nyújt. Az értékesítés sosem a végcél, hanem annak eredménye, hogy nagyszerű termékeket készítünk, amelyeket a felhasználók szeretnek - és nem is lehetnénk hálásabbak a piaci fogadtatásért és azért, hogy már az értékesítés első napján elértük ezt a rekordot jelentő eredményt. Köszönjük a Nothing közösségének, partnereinek és befektetőinek az eddigi támogatást, és alig várjuk, hogy továbbra is szórakoztatóvá tegyük a technológiát!”

Az időzítés is figyelemre méltó. Az első CMF Phone-t helyi idő szerint 10 órakor jelentették be az Egyesült Királyságban, ami az amerikai régióban, ahol a Nothing egy "béta program" keretében árulja a készüléket, nagyon korán reggel volt. Tehát, ha feltételezzük, hogy a szóban forgó három óra közvetlenül a készülék debütálása után van, akkor ebből a kezdeti hullámból aligha származik valami a potenciális vásárlók közül, akiket az Egyesült Államokban lenyűgözött a 199 dolláros okostelefon.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?