Samsung ATIV S: újra késik, februárban talán már kapható lesz

2012.12.07| SamMobile

Alig két hete derült ki, hogy feltehetően késik a nagyobbik dél-koreai gyártó Windows Phone 8-as mobiljának megjelenése, mára azt is tudni, hogy sokat.

Alig két hete derült ki, hogy feltehetően késik a nagyobbik dél-koreai gyártó Windows Phone 8-as mobiljának megjelenése, mára azt is tudni, hogy sokat. A Samsung ATIV S modell csak 2013 februárjától lesz megvásárolható legkorábban az amerikai webshopokban, holott sokaknak fájt a foga rá már a karácsonyfa alá is. Egy belsős dolgozó erősítette meg a SamMobile-nak, hogy újra eltolta a cég a telefon piacra dobását, amely így összesen már több mint 8 hét késést jelent. Vajon mi lehet az ok? Az egyik talán az lehet, hogy túl nagy az érdeklődés és az előrendelés az ATIV S-re és nem képes az igényeket kiszolgálni a Samsung, de az is elképzelhető, hogy nem szeretne a gyártó konkurenciát állítani még házon belül sem a Samsung i9300 Galaxy S III és a Samsung Galaxy Note II mobiloknak. Nem ez az első eset, hogy hasonló okokból csúszott már dél-koreai készülék megjelenése, a Samsung Galaxy Note 10.1 majdnem fél évvel az eredetileg tervezett dátum után került csak piacra. A Samsung ATIV S főbb ismertetőjegyei a 4.8 colos Super AMOLED HD kijelző, a 1.5 gigahertzes, kétmagos processzor, valamint a cégnél most debütáló Windows Phone 8 operációs rendszer.

 További friss Telefongurus hírek erre!



A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?