Samsung Bővíti Okos Hordozható Készülékeinek Palettáját: Bemutatkozik a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra

2024.07.10| GSM Arena

A Samsung új okosórái, a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra, számos innovatív funkcióval bővítik a márka hordozható készülékeinek kínálatát.

A Samsung Galaxy Ring mellett a Samsung a Galaxy Watch7 és a Samsung  Galaxy Watch Ultra modellekkel bővítette az okos hordozható készülékek sorát. Az Ultra egyetlen 47 mm-es méretben kapható, míg a Samsung  Galaxy Watch 7 a szokásos 40 mm-es és 44 mm-es opciókkal rendelkezik. Sajnos egyik óra sem rendelkezik forgatható lünettával, vagyis idén nincs Classic modell.

Galaxy Watch Ultra: A strapabíró választás

A Samsung Galaxy Watch Ultra a Samsung válasza az Apple Watch Ultra sorozatára, és sok közös vonása van vele, kezdve a kinézetével. Ez egy robusztusabb megjelenésű időmérő, amit a Samsung párnás kialakításúnak nevezett. A téglalap alakú ház egy kör alakú óralapot és lünettát tartalmaz. A Galaxy Watch Ultra oldalán három gomb található, a középső pedig egy extra funkciókat tartalmazó gyorsgomb.

Az Ultra egyetlen 47 mm-es méretben kerül forgalomba, 1,5 hüvelykes, 480x480 pixeles Super AMOLED kijelzővel, akár 3000 nites csúcsfényerővel. A kijelző szorosan a zafírkristályos teteje alatt helyezkedik el, így a karcolások nem jelenthetnek problémát. A készülékház 4-es fokozatú titániumot használ, és 60,5 g súlyú.

Ez az okosóra 10ATM, IP68 és MIL-STD-810H tanúsítvánnyal rendelkezik a víz-, por- és ütésállóság tekintetében. Emellett +55° és -20° közötti hőmérsékletet is kibír, és akár 9000 méteres tengerszint feletti magasságban és -500 méteres mélységben is túléli. Az óra 590mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amely akár 100 órás üzemidőt biztosít energiatakarékos üzemmódban és 48 órát a Gyakorló energiatakarékos üzemmódban.

A Galaxy Watch Ultra belsejében az új Exynos W1000 található, amely háromszor gyorsabb CPU-val és 2 GB RAM-mal rendelkezik. Az új chip 30%-kal hatékonyabb. Az óra kétfrekvenciás GPS-t is tartalmaz a pontosabb követés érdekében, még sűrű városi környezetben is.

Az Ultra 100 sportágat és többpályás edzést képes követni, valamint elhozza az FTP-indexkövetést is, amely a maximális kerékpáros teljesítményt méri. Futók számára új a Race mód, amely valós időben képes összehasonlítani az aktuális teljesítményt a korábbi eredményekkel.

Egészség és Fitnesz: Fejlett nyomkövetési funkciók

A Galaxy Watch Ultra a továbbfejlesztett BioActive érzékelő mellett mesterséges intelligenciával feljavított nyomkövető algoritmusokat is kínál. Az alváselemzés jobb lett az új alvási apnoe támogatásnak köszönhetően, amely az abnormálisan magas vagy alacsony pulzusszámok alapján ellenőrzi, hogy fennáll-e az állapot. Az új órák képesek a pitvarfibrillációra utaló szabálytalan ritmusok keresésére is. Az EKG és a vérnyomásfigyelés továbbra is elérhető, akárcsak a periódus előrejelzésére használt bőrhőmérséklet-érzékelő.

Az új Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 fejlett glikációkövetésre is képes, hogy nyomon kövesse a cukorszintet. Ezután megadják az AGEs Indexet, amely betekintést nyújt az anyagcsere egészségébe.

Galaxy Watch7: Két méretben

A Galaxy Watch7 is megosztja a fejlett fitnesz- és egészségügyi mérőszámokat. Zafírkristályos üveget, új BioActive érzékelőt és az Exynos W1000 ötmagos chipet tartalmaz. Két méret közül választhatunk - 40 mm-es, 1,3 hüvelykes 432x432 Super AMOLED kijelzővel és 44 mm-es, 1,5 hüvelykes 480x480 pixeles képernyővel. Bár a Galaxy Watch7 nem alkalmas extrém körülményekre, mint az Ultra, az 5ATM + IP68 minősítéssel és MIL-STD-810H tanúsítvánnyal rendelkezik.

Wear OS 5 és One UI 6 Watch

Mindkét okosóra kizárólag a Wear OS 5-öt használja, és a Samsung One UI 6 Watch-ot futtatja.

Elérhetőség és Árak

A Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra mától előrendelhető, és július 24-én kezdődik a kiszállításuk. A Galaxy Watch7 ára 319 €/300 $-tól indul a 40 mm-es (zöld és krémszínű) Bluetooth modellért, míg a 44 mm-es (zöld és ezüstszínű) modell 349 €/330 $-ig emelkedik. A Galaxy Watch Ultra Titanium Gray, Titanium White és Titanium Silver színekben és egyetlen Bluetooth + 4G konfigurációban kapható, ára 699 €/650 $.

 

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?