Samsung Galaxy Grand 2: ez bizony méretes

2013.11.26| Phone Arena

A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a Samsung Galaxy Grand 2 okostelefont, amely értelemszerűen a Grand ráncfelvarrott változata.

A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bejelentette a Samsung Galaxy Grand 2 okostelefont, amely értelemszerűen a Grand ráncfelvarrott változata. Az egyik legjobban fogyó Galaxy mobil a Grand, ennek újragondolt verziója, a Grand 2 5.25 colos, 720p felbontású megjelenítővel, 1.5 gigabájt RAM-mal és egy négymagos, 1.2 gigahertzes processzorral debütált. Szót érdemel mindenképp a dual SIM képesség, a 8 és 1.9 megapixeles kamerák jelenléte, a GPS, a Glonass, a 8 gigabájtos bővíthető memória és a 2600 mAh-s akkumulátor. A Samsung Galaxy Grand 2-n Android 4.3 Jelly Bean fut gyárilag, ezen pedig a gyártó TouchWiz kezelőfelülete a megszokott alkalmazásokkal együtt. Így tehát elérhető lesz az S Translator fordító, a Story Album, az S Travel, a Sound & Shot funkció, a Group Play, a Samsung Hub és a Samsung Link szolgáltatások is. Külön érdekesség a Samsung Galaxy Note 3-ban debütált, bőrszerű, ám valójában műanyag hátlap, amely itt is megtalálható. Sajnos a készülék a bejelentési adatok szerint nem támogatja a 4G hálózatokat. A modell hamarosan elérhető lesz fekete, fehér és pink színekben, a pontos ár egyelőre nem ismert.



 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.