Samsung Galaxy Z Fold4 érdekel Windows-zal?

2022.08.29| Android Central

Valaki a Galaxy Z Fold 4-et Windows Phone-ná változtatta, és fantasztikus lett a végeredmény.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Egy YouTubernak sikerült a Galaxy Z Fold 4-ét Windows Phone-ná varázsolnia. Két Android launcher és Bixby rutin kombinációját használta, hogy működjön. A folyamat nem tökéletes, de úgy tűnik, hogy meglepően jól működik.

Végre elérhetőek a Samsung legújabb összecsukható okostelefonjai, és bár még csak most kerültek a boltok polcaira, néhány felhasználó izgalmas módszereket talál az élmény személyre szabására.

Mark Spurrell YouTuber végigvezet minket azon a folyamaton, hogy új Galaxy Z Fold 4-ét úgy alakítsa ki, mint egy Windows Phone, a belső kijelző pedig egy teljes Windows PC-t prezentál. Bonyolult folyamatnak tűnhet, de Spurrell szerint mindössze két launcherre és néhány Bixby rutin módosítására van szükség ahhoz, hogy az egyik legjobb összehajtható telefont igazi múltidéző készülékké változtassa.

Az eredmény egy összecsukható telefon, amely becsukott állapotban az ismert Windows Phone csempéket tartalmazza. Ezek testreszabhatók, ahogy Spurrell bemutatja, mozgatja és átméretezi a csempéket, még az ikonokat is módosítja, hogy azok megfeleljenek a Windows Phone-okon megszokottaknak. Spurrell még a hasznos gesztusokat is képes testre szabni az olyan funkciók gyors eléréséhez, mint a kamera.

Belülről teljesen más az élmény. A Galaxy Z Fold 4 a Windows 10-hez hasonló asztali felülettel nyílik meg, gyorsbillentyűkkel és az összes alkalmazást felsoroló Start menüvel. A bal alsó sarokban találhat widgeteket az órához és a naptárhoz, egy összecsukható gyorsbeállítási parancsikont, valamint egy teljes panelt a beállításokhoz és az értesítésekhez, amely hatékonyan helyettesíti a legördülő értesítési felületet.

Spurrell megjegyzi, hogy a működés egyelőre nem tökéletes, ugyanis a telefon folyamatosan vált a launcherek között. Azt mondja azonban, hogy a mindennapokban nem annyira nehézkes a kezelés, mint ahogyan azt várta, és összességében nagyon lenyűgözte az élmény.

Tekintse meg a fenti teljes videót, hogy megtudja, hogyan változtatta Galaxy Z Fold 4-jét Windows Phone-vá, és élje át újra a szép időket. Ki tudja, talán a Microsoft ihletet kap a Surface Duo 2 utódjához. Vagy nem.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?