Samsung nagy durranása: hatalmas bejelentésre készül

2024.07.05| PhoneArena

A Samsung hamarosan bemutatja legújabb innovációit a július 10-i Unpacked eseményen, ahol lenyűgöző új termékekkel készülnek meglepni a technológia szerelmeseit.

A Samsung már egy ideje fokozza a várakozást a július 10-én megrendezésre kerülő hatalmas Unpacked eseménye körül. A dél-koreai techóriás most egy teaser videóval is tovább csigázza a rajongókat, amelyben az új Galaxy termékek bemutatkozását ígéri. Az eseményen várhatóan debütál a Galaxy Z Fold6, a Galaxy Z Flip6, a Galaxy Watch7, a Galaxy Watch Ultra, a Galaxy Buds3 és a Galaxy Buds3 Pro.

A világ különböző pontjain már kihelyezett digitális óriásplakátok után a teaser videó egyértelmű üzenetet hordoz: "Bontakoztasd ki a történeted" a Galaxy AI segítségével. A videóban több célzás is elhangzik, amelyek az új hajtogatható készülékekre utalnak, mint például "bontsd ki a történetet", "fedezz fel egy új műfajt", "változtass egy kicsit a szögeden, vagy fordítsd meg teljesen", és "törd át a korlátokat".

A Samsung üzenetei nem titkolják a hajtogatható technológia előnyeit. A "fordítsd meg teljesen" és "nyisd ki azt az ajtót" szlogenek arra buzdítják a felhasználókat, hogy lépjenek túl a hagyományos okostelefonok világán, és fedezzék fel az új lehetőségeket, amelyeket a Galaxy Z Fold6 és a Galaxy Z Flip6 kínál.

Újdonságok a láthatáron:

Galaxy Z Fold6: Az új generációs hajtogatható telefon, amely nagyobb képernyőt és továbbfejlesztett technológiát ígér.
Galaxy Z Flip6: A stílusos és kompakt flip telefon, amely a könnyű hordozhatóságot ötvözi a nagy teljesítménnyel.
Galaxy Watch7 és Watch Ultra: Az okosórák új generációja, amelyek még több egészségügyi és fitnesz funkcióval érkeznek.
Galaxy Buds3 és Buds3 Pro: A Samsung legújabb vezeték nélküli fülhallgatói, amelyek kiváló hangminőséget és kényelmet kínálnak.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Miért most?


A Samsung időzítése nem véletlen. Az okostelefon piac folyamatosan fejlődik, és a vállalat célja, hogy mindig egy lépéssel a konkurencia előtt járjon. Az új hajtogatható készülékek bevezetésével a Samsung tovább kívánja erősíteni pozícióját az innováció élvonalában, és megszólítani azokat a felhasználókat, akik nyitottak az új technológiákra.

Az Unpacked esemény biztosan sok izgalmat tartogat, és a Samsung rajongók már alig várják, hogy megtudják, milyen újdonságokkal rukkol elő a vállalat. Az esemény élő közvetítése világszerte követhető lesz, így mindenki részesülhet a Samsung új korszakának kezdetében.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?