Sokkal olcsóbb a Logitech Magic Keyboard másolata

2020.04.06| Phone Arena

A Logitech megalkotta az iPad Prohoz a billentyűzetes tokot és sokkal jobb áron adja, mint az Apple a Magic Keyboardot.

A Logitech nem sokkal az új iPad Pro-k bejelentése után bemutatta a legkeresettebb billentyűzetes tok, a Slim Folio Pro frissített változatát. A háttérvilágítást is kapott kiegészítő kiváló gépelési élményt ígér az iPad Pro 12.9 colos 3. és 4. generációs modelljeihez, valamint az iPad Pro 11 colos 1. és 2. generációs táblagépeihez egyaránt.

A billentyűzet a nemrég a Macbookokban is megjelent edge-to-edge scissor avagy ollós megoldást hozta, egy feltöltéssel akár három havi üzemidővel, köszönhetően a Bluetooth LE (low energy) csatlakozásnak.

A Logitech új tokja védi az iPad sarkait, védve azt az esetleges ütődésektől, karcolásoktól, ám az oldalak nyitottak maradtak, így tölthető az Apple Pencil. A tokot mágneses retesz zárja használaton kívül.

Az iPad Pro-k bejelentésével együtt érkezett Magic Keyboard 299 dollár kóstál a kisebb és 349 dollárt a nagyobb tabletre. A Logitech Slim Folio Pro tokja azonban 120, illetve 130 dollár mindössze. Az egyetlen hátrány, hogy az utángyártott kiegészítőn nincs trackpad. A Slim Folio Pro áprilisban kerül a boltokba.

 

A Logitech azonban készített trackpad-es, billentyűzetes tokot is a Combo Touch képében, ám ezek az iPad (7. generáció) és az iPad Air (3. generáció), valamint az iPad Pro (10.5 col) modellekkel kompatibilis csak. A tapipad használható a Notes, a Pages, a Numbers, a Keynote appokkal egyszerű gesztusvezérléssel.

A Combo Touch is kapott háttérvilágítást és teljes billentyűzetet, valamint gyorsbillentyűt a kereséshez, a főképernyőhöz és a média vezérléséhez. Külön extra a dedikált Apple Pencil tartó a tetején. A Combo Touch párosítható és tölthető Smart Connector segítségével. A billentyűzet májusban kerül a piacra, 150 dolláros áron.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?