Sony Ericsson mobil 16 megapixeles kamerával

2010.12.22
Címkék:

A japán-svéd gyártó legújabb, Exmor R kamera szenzorával ellátott készüléke az amerikai FCC-nél járt.

A japán-svéd gyártó legújabb, Exmor R kamera szenzorával ellátott készüléke az amerikai FCC-nél járt. A Sony Ericsson Cyber-shot S006 nevű készüléke ugyanis 16 megapixeles kamerát kapott és a japán KDDI-nél kerül be a tavaszi kínálatba. Amerika úgy jött szóba, hogy a szolgáltatónak van virtuális mobilszolgáltatása is, ez esetben a Sprint hálózatát használhatják roamingra a készülékek. A telefonban egyébként egy 1 gigahertzes Snapdragon processzor található, a megjelenítő egy 3.3 colos változat, a többi tudás a szokásos, adott a Wi-Fi, Bluetooth és beépített navigáció. Oh, el ne felejtsem, vízálló a telefon. 

Az igazán extra opció az Exmor R szenzorok, amelyek segítségével akár kevés fényben is rendkívül jó minőségű képek készíthetők, az ISO akár 12800-ra is beállítható. Az érzékelő rendkívül jó méretű a maga 1/2.8 értékével. Néhány, sajnos nem nagyítható tesztfotó itt látható. Kár, hogy csak a világ másik felén lesz megvásárolható ez a Sony Ericsson modell és hogy még csak hasonlót sem találni az öreg kontinensen.



 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.