Telefontesztelő kerestetik - világméretű Facebook játékot indít a Sony Ericsson

2011.05.20
Címkék:

• A Sony Ericsson Facebook rajongók exkluzív lehetőséget kapnak arra, hogy még a hivatalos megjelenés előtt tesztelhessék a vállalat két legújabb telefonjának egyikét.

A mai nappal elindul a Sony Ericsson világméretű játéka, amelynek célja megtalálni azt a Facebook rajongót, aki a vállalat két új készülékének egyikéről a legjobb videós tesztet készíti. A cég több mint 4,5 milliós Facebook rajongói táborának szánt játék résztvevőinek először egy egyszerű kérdést kell megválaszolniuk, majd amellett érvelniük, miért éppen ők lennének a legalkalmasabbak elsőként kipróbálni a telefonok egyikét.

Közülük választják ki azt a 12 szerencsés rajongót, akik egy-egy készüléket kapnak, amelynek teszteléséről egy 45 másodperces, szórakoztató videót kell készíteniük. A négy legjobb videót feltöltik a Sony Ericsson globális Facebook oldalára. Ezt követően a többi rajongó szavazata alapján kerül kiválasztásra a győztes, azaz a legnépszerűbb videó készítője, aki további tíz telefont nyer családja és barátai számára.

 További friss Telefongurus hírek erre!

„Ezzel az új és izgalmas játékkal szeretnénk megköszönni rajongóink elkötelezettségét, és további lehetőséget teremteni az interakcióra. Akár közösségi média-függők, akár karaoke-rajongók, ennek a játéknak köszönhetően elsőként ismerkedhetnek meg új készülékeinkkel, melyekkel tovább bővül meglévő szórakoztató telefonjainak termékpalettája” - nyilatkozta Quentin Cordier, a Sony Ericsson termékmarketing-igazgatója.

Így vehet részt a játékban:

  • Látogasson el a játék Facebook oldalára, tippelje meg a készülékek nevét, és legfeljebb 50 szóban írja le, miért Ön lenne a legjobb tesztelő.
  • Térjen vissza a játék oldalára május 31-én, hogy megtudja, bekerült-e a 12 szerencsés kiválasztott közé, akik kapnak egy-egy készüléket.
  • A 12 döntős mindegyikének 45 másodperces videót kell készítenie és feltöltenie június 6-ig.
  • Június 7-én nézze meg, hogy felkerült-e videója az oldalra, ahol a többi Facebook rajongó a „like gomb” megnyomásával szavazhat kedvenc filmjeire.
  • Kísérje figyelemmel a játékot, hogy megtudja, melyek a legnépszerűbb videók. A játék győztese június 13-án kerül kihirdetésre.


A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?