Tízezer forint alatt érkezett a OnePlus Band

2021.01.11| Phone Arena

Megjelent a OnePlus márka első saját viselhető kütyüje, a Band okoskarkötő, alig tízezer forintos áron.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Az ígéreteknek megfelelően a OnePlus ma kiadta első okos hordozható készülékét, a OnePlus Band-ot, minden odafigyelő, alvás- és fitneszkövető rajongó számára. A fő OnePlus Band funkciója a folyamatos vér oxigéntelítettség-ellenőrzés. Ez fontos, ha COVID-19-et vagy és el akarod kerülni a "happy hypoxia" jelenséget, ahol még mindig aktív vagy, miközben tüdőd már nagyon rossz állapotban van. Mondanom sem kell, hogy a OnePlus egy felelősségi nyilatkozatot fűz hozzá, miszerint a Band nem orvosi eszköz, ezért a kapott értékeket csak referenciaként használhatod.

A OnePlus Band OLED kijelzője 1.1 col képátlós, az IP68 vízálló burkolat egy 100 mAh-s akkumulátort rejt, amely akár 14 napig ki húzza egyetlen töltéssel. Dedikált vér-oxigén-érzékelő, pulzus-érzékelők és gyorsulásmérő található benne, a funkciókat tekintve pedig a OnePlus Healthen keresztül egész napot tevékenység-figyelés érhető el 13 edzésmóddal a jógától a zsírégetésig.

Míg a többi specifikáció és funkció nem különbözteti meg a OnePlus Band-et a számtalan egyéb fitnesz és hordható kütyü közül, a kialakítás nagyon átgondoltnak tűnik, a vízállósági osztály felülmúlhatatlan, és a valós idejű vér-oxigénfigyelés kiváló funkció ebben a járvány időszakban. A OnePlus Band 35 dolláros áron érkezik fekete, sötétkék és mandarinszürke színekben.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?