Ügyes trükkel maradhat megnyitva app a One UI-n

2023.11.21| SamMobile

Egy ügyes One UI trükk, amellyel megakadályozhatja, hogy az alkalmazások bezárjanak Galaxy eszközökön.

Ha megszokta az „Összes bezárása” gombot a Legutóbbi alkalmazások képernyőn az One UI-t futtató Galaxy-eszközökön, előfordulhat, hogy véletlenül bezárt egy alkalmazást, amelyet nem akart. Többször is előfordulhatott.

Ha el szeretné kerülni, hogy ez megtörténjen, vagy meg akarja győződni arról, hogy a rendszer ne zárjon be egy alkalmazást, függetlenül attól, hogy megérinti-e az „Összes bezárása” lehetőséget, a One UI megoldást kínál. Néhány érintéssel megelőzheti ezeket a helyzeteket, és arra kényszerítheti az alkalmazást, hogy nyitva maradjon.

Így kényszerítheti az alkalmazások nyitva maradását egy felhasználói felületen

Mindössze annyit kell tennie, hogy nyissa meg a Legutóbbi alkalmazások képernyőt, koppintson az alkalmazás ikonjára azon alkalmazás felett, amelynek bezárását szeretné megakadályozni, majd érintse meg a „Maradjon megnyitva” lehetőséget.

Amikor ezt megteszi, megjelenik megerősítésként az „1 alkalmazás megnyitva a gyorsindításhoz” üzenet. Látni fog egy lakat ikont is az alkalmazás jobb alsó sarkában a Legutóbbi alkalmazások között.



Ha ez a kis funkció engedélyezve van, a zárolt alkalmazás mindig készen áll a gyors hozzáférésre, és akkor sem zár be, ha megnyomja az „Összes bezárása” gombot. Ha fel szeretné oldani az alkalmazás zárolását, csak meg kell érintenie az alkalmazáshoz társított lakat ikont a Legutóbbi alkalmazások képernyőn.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?