Új funkciókat hoz a Google mobilra

2020.06.03| Phone Arena
Címkék:

Google

,

Bedtime mode


Ha Androidos okostelefonod van, akkor az elkövetkező hónapokban pár remek funkciót kapsz te is.

Ha esetleg Pixel telefonod van, akkor már ezen a héten elérhető az új szolgáltatások legtöbbje. A Pixel telefonokon frissen megjelent új funkciókkal együtt a Google bejelentette, hogy több Android appját is jelentős fejlesztésekkel frissíti.

Például a Digital Wellbeing, avagy Digitális egyensúly alkalmazás most Bedtime módot kap, amely felváltja a Wind Down funkciót. Ha engedélyezve van, a Bedtime mód a DND (Ne zavarj) funkciót használja az értesítések, hívások és üzenetek némításához alvás közben. A lefekvés mód engedélyezése azt is eredményezi, hogy a telefon fekete-fehér üzemmódba áll.

Az új frissítés megkönnyíti a felhasználók számára annak beállítását, hogy miként és mikor kapcsolják be a lefekvés módot. Most lehetőség van arra, hogy automatikusan bekapcsoljon, vagy a telefon töltése után aktiválódjon csak.

A Google új opciót is felvetett, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szüneteltessék a lefekvés módot anélkül, hogy módosítaniuk kellene terveiket. Ha Android telefonodon van digitális jólét és szülői felügyelet, akkor elérhető lesz a Bedtime is.

Az Óra alkalmazás is kap Bedtime fület, amely lehetővé teszi a napi lefekvési és ébresztési idő beállítását a jobb alvás érdekében. Lefekvés előtt emlékeztetőket küld a telefon és lehetőséget kínál nyugtató hangok lejátszására különféle zenei streaming szolgáltatásokból, például a Spotify vagy a YouTube Music appokból.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Ezek mellett a YouTube alkalmazás lehetőséget kínál, hogy emlékeztetőt kapjunk lefekvésre. Kiválaszthatjuk, hogy fekvési időben szeretnénk az emlékeztetőt kapni vagy ha az éppen nézett videó véget ér.

Végül a Family Link alkalmazást frissítették, így korlátozásokat lehet beállítani a gyermekek számára, például a képernyő időtartamának, az alkalmazások letöltésének, az alkalmazáson belüli vásárlásoknak és az eszköz lefekvésének kezelésére. Az app lehetővé teszi a napi lefekvés ütemezésének felállítását és szükség szerint módosítását.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?