Új iPad mini és iPadek érkezhetnek októberben

2024.09.06| 9to5mac

Az Apple hamarosan frissítheti az iPad minit és más iPad modelleket, de a legfrissebb jelentések szerint ezek bejelentése nem az iPhone-okkal együtt történik, hanem egy októberi eseményen várható.

Jó ideje már, hogy az Apple utoljára frissítette az iPad minit, de egy friss jelentés szerint a következő generáció valóban hamarosan érkezik. Azonban, ellentétben egyes feltételezésekkel, az Apple nem fog új iPadeket is bemutatni a következő heti iPhone bejelentés mellett.

A Bloomberg új jelentésében Mark Gurman ismét arról számolt be, hogy "új iPadek vannak készülőben". Az újságíró szerint az új iPadeket, köztük egy "továbbfejlesztett mini változatot", az Apple egy esetleges októberi eseményre tartogatja, ahol valószínűleg új M4 chipes Maceket is bemutatnak. A pletykák szerint az Apple októberben mutatja be a belépőszintű iPad új generációját is.



Az iPad mini 6 2021 szeptemberében jelent meg, új dizájnnal és nagyobb, 8,3 hüvelykes LCD-kijelzővel. A jelenlegi modell az A15 Bionic chippel működik, de mindössze 4 GB RAM-mal rendelkezik, így nem támogatja az iPadOS 18.1-gyel érkező Apple Intelligence funkciókat.

A közelgő iPad mini 7-ről szóló pletykák szerint a dizájn nem változik jelentősen, de új LCD-panelt kap, amely megoldja a "zselés görgetés" problémáit. A modell várhatóan támogatni fogja a Wi-Fi 6E és a Bluetooth 5.3 szabványt, és a kamera képességeit is javítják.

A belépőszintű iPad esetében a fő hangsúly a teljesítmény növelésén lesz, hogy a készülék kompatibilis legyen az Apple Intelligenciával. Az Apple következő eseménye hétfőn, délelőtt 10 órakor lesz, ahol az új bejelentések várhatóak.

 

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.