Újabb Apple iPhone 16 Pro vs Apple iPhone 15 Pro fotók

2024.05.27| Phone Arena

Egyre több iPhone 16 Pro vs 15 Pro fotó szivárog – meg tudod mondani, melyik melyik?

A leaker Majin Bu visszatért egy újabb iPhone 16 Pro dummyval, hogy megmutassa, mi a különbség az előd modell iPhone 15 Pro-val. Az Apple iPhone 16 Pro várhatóan 6,3 hüvelykes képernyővel rendelkezik, ami nagyobb lesz, mint a 6,1 hüvelykes iPhone 15 Pro. A méretnövekedés ugyan nem lesz érdemi, ahogy a frissen kiszivárgott képek is mutatják, de elég nagy ahhoz, hogy észrevehető legyen.

A korábban kiszivárgott dummykkal ellentétben ez rendelkezik képernyővel, de mivel valószínűleg nem működő kijelzőről van szó, nem láthatjuk a készülék állítólagos karcsúbb előlapjait, amit a Border Reduction Structure (BRS) technológia tesz majd lehetővé.

Az egyik kép azt mutatja, hogy az iPhone 16 Pro kamerái nagyobbak, mint a Pro érzékelője, ami megerősíti azt a pletykát, amely szerint legalább az egyik érzékelő vastagabb a jelenlegi beállításhoz képest.

Állítólag az új telefon két új kamerát kap: az iPhone 15 Pro Max 12 MP-es periszkópos teleobjektívjét 5x optikai zoommal és egy 48 MP-es ultraszéles látószögű kamerát. Ezek az érzékelők valószínűleg hozzájárulnak majd ahhoz, hogy a készülék méltó utódja legyen elődjének, és felkerüljön a 2024 legjobb kamerás telefonjai közé.

A pletykált Capture gomb is látható a képeken. Várhatóan egy mechanikus gomb lesz érintésérzékenységgel, amely a felhasználóknak ugyanolyan fizikai irányítást biztosít, mint egy dedikált kamera. A gomb úgy fog működni, mint egy hagyományos exponáló gomb, és lehet, hogy a zoomszintet is változtatni lehet vele.

Bár számos változás van szétszórva az eszközön, az iPhone 16 Pro általános megjelenése hasonló az iPhone 15 Pro-hoz, és első pillantásra talán nem is lehet őket megkülönböztetni. Az iPhone 16 Pro a nagyobb képernyőn és az új kamerákon kívül várhatóan egy erősebb chipet és egy kissé nagyobb akkumulátort is kap.

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

Apple iPhone 16 Pro: minden, amit eddig tudunk

2023.11.30
| 9to5 Mac
Jön az iPhone 16 Pro és az iPhone 16 Pro Max. Annak ellenére, hogy még mindig hónapok választják el a hivatalos bejelentéstől, a pletykák már elkezdtek képet alkotni arról, hogy mire számíthatunk.
Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

Az iPhone 16 Pro forradalmi újítása...

2024.04.15
| PhoneArena
Kíváncsi vagy, hogy az új iPhone 16 Pro miként számol le a lencsefényszórás problémájával? Kattints és fedezd fel a forradalmi kameratechnológiát!
Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

Az Apple USB-C iPhone verziója nem pont úgy sikerült, ahogy vártunk

2023.09.14
| Phone Arena
Az Apple-t végre kötelezte az Európai Unió, hogy a házon belüli Lightning helyett az USB-C töltőcsatlakozót használja, de van egy bökkenő.
Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

Brutálisan olcsó lett az IKEA új gyorstöltője

2024.03.21
| Phone Arena
Ha megbízható gyorstöltőt keres telefonjához vagy táblagépéhez, általában az Apple boltban vagy a Samsung üzletben vásárol, ha eredeti tartozékokat szeretne, vagy esetleg viszonteladónál valami márkásat.